• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o kurczaki Grzechotka.....wspołczuje!

A co do piesków i nauki, to nasz goldenek był juz nauczony robic siusiu i kupke na gazete....tak wiec połozylismy gazety na tarasie i tam chodził.....kiedy był juz po wszystkich szczepieniach i mogł wychodzic na dwór, to zaczelismy go wyprowadzac i wyobrazcie sobie,ze chodził na spacerki ale szybko chcial wracac do domu aby na gazecie sie załatwic....heheh....nie robił na dworze, bo przecez był nauczony zalatwiac sie na gazetach....myslałam,ze zaczne chodzic z gazetą na spacery ale po kilku dniach mu przeszło:tak::-D

Kurde, cos mu chyba musi byc, bo nie chce ani pic, ani jesc, wszystko od razu wypluwa.... i nie jest tak aktywny jak zwykle, jest jakby ospaly....:confused:
Ale dzwonilam juz do lekarza.. mam mu dzisiaj tylko plyny dawac....

buuu buuu juz chyba ze 100 chusteczek wysmarkalam :wściekła/y::wściekła/y:, ale mam katar :angry:

Kata kupilam LG, bo mial super parametry :tak:.

A kolezanka mnie wkurza bo jest upierdliwa, czepliwa, wkurzajaca, glupia, marudna itd ..... mam dalej wymieniac :wściekła/y::wściekła/y:

Moj Kubus dzis w nocy byl goracy, niby termometr pokazyl 37 z kreskami ale czulam pod reka ze jest cieply, dalam mu Nurofen, mam nadzieje ze nie bedzie chory :no:

I tyle bo nie mam czasu :crazy::crazy::crazy:

zycze wszystkim zdrowka i milego dnia

jutrznia to popatrzę jeszcze na lg ;-) a koleżanka może ma pms? :-D
alex a gorączkuje?
dota pies i pan z gazetą pod pachą to częsty widok na spacerach - zwłaszcza rano :-D

kata my mamy toshibe i tez jest super 32 cale podobno to najlepsze telewizory ale tylko tak słyszałam:-D:-D

alex daj mu dzis moze wieksza dawke witaminek (jeżeli dajesz) żeby mu sie cos nie rozwinęło i buziaka od cioci grzechoci:))

reklama
kata- nie, wlasnie nie ma temperaturki.....
Dota- mozliwe, bo tam bylo pare dzieciaczkow, ktore kichaly....w sumie kichanie, to nic takiego, martwi mnie jedynie zwracanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry