• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Elcia no właśnie tak coś Olisia podejrzewałam, że on mi może podkradać, za bardzo go nosi :-D
Agatka to trzymam kciuki, żeby ten 26 maj wypalił :tak:My właśnie chcemy ślub w środku tygodnia brać :-) A po ślubie na romantyczny obiad do McDonald's :-p:rofl2:

reklama
Paula nie smutaj sie, raz jest lepiej raz gorzej, wiem bo tez tak mam :tak:

Kacha, Ataata to gratuluje :tak:

sorry ale nie pamietam wiecej, mam taki katar ciagle ze chyba juz cos za duzo wydmuchalam :szok::szok:.

grzechotka a co to za mina przy powitaniu? :-( a już wiem: zobaczyłaś ilość postów czy humorek od wczoraj nie puścił? :-(
paula ja zmieniłam w ustawieniach liczę wyświetlania stron i zmniejszyłam o połowę bo też przerażała mnie wizja nadrabiania dziesiątek stron ;-)
aga ja się wyspałam ale nocka minęła pierunem :-)
anetka ja mam whirpoola i wszystko dobrze gdyby tak nie buczała przy pompowaniu :baffled: no i jak wchodzi na obroty to tak jakby helikopter startował :tak: dla mnie trochę za głośna ;-)
kasia ja już to gdzieś czytałam :tak::-)
joasia szogun będzie mamie kwiatki przynosił ze skalniaczka :-):tak:
ooo kacha to dzisiaj replay :-D jesteś przesądna? :baffled: dla mnie to dzień jak codzień ;-)
elcia u nas też taka nocka :-( najpierw jej się coś śniło bo chlipała, potem zaczęła płakać... cyca jej zapodałam to usnęła i po godzince znowu się obudziła z płaczem... ale jak utuliłam to spała do rana

paulo zrób zabijek państwowo w Piasecznie mają nową maszynę do wymrażania zabijek bezbolesny i bezgotówkowy :tak: a koszt takiego wypalania to 300 zł lepiej pójść państwowo

Kata pewnie jakbym brała kościelny to bym zorganizowała wesele, ale że będę brała cywilny i to tutaj w Belfaście to bez sensu jest cokolwiek organizować :tak:Jakbym brała kościelny i kogoś nie zaprosiła to od razu wielka obraza w rodzinie by była :baffled: Niestety taką mam rodzinę, że wszyscy tradycjonaliści :baffled: Na szczęście już sobie odpuścili gadanie, że bez ślubu żyję i teraz tak dla przekory się hajtnę :-p

Edit: Chyba zaczyna się jakiś kacor z opóźnionym zapłonem, bo baniak mnie zaczyna boleć. Albo ta pogoda nijaka tak na mnie działa:baffled:

Ostatnia edycja:
kacha pogoda :tak: u nas też wszystkich głowy bolą :baffled: jakieś totalne przesilenie chyba :confused:
my braliśmy konkordatowy (tylko kościelny) i stwierdziłam, że albo wesele i wszyscy albo bez i najbliżsi. stanęło na drugiej opcji bo kasę z niedoszłego wesela wolałam przeznaczyć na mieszkanie :tak: a rodzina, i to też tylko ta z naszej miejscowości lub okolic, została zaproszona na ślub...
jeden wujek (brat mojej mamy) do tej pory się do nas nie odzywa (a mieszkamy w tym samym bloku) ;-) ale mi to lotto :-D
najlepiej postawić rodzinkę przed faktem dokonanym :tak::-)

jutrzenka - zdrówka dla ciebie, a nie psiukasz do nosa przypadkiem jakiegoś wytwarzacza kataru?
kata- mnie też głowa dziś napie....iela cały ranek wzięłam 2 tabletki ibuma i aleve i dopiero ten drugi pomógł, ale już zaczyna puszczać:baffled::baffled::baffled:
a ja zaraz jadę do domciu i weekend:-):-):-):-)
jak dotrwam do wieczora to może zajrzę do was:tak::tak::tak: choć nie gwarantuję:no::no:

więc miłego wieczorku i łikendu :-)

reklama
Kurcze mnie też boli głowa:-(:-(:-(
A do tego przyszedł nam list z banku że jesteśmy u nich zadłuzeni 100 zł. A my nawet nie aktywowaliśmy karty:sorry2::sorry2::sorry2: No i teraz mąż użera się z nimi. Patafiany wstrętne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry