• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
joanna- mam nadzieję że nie, wczoraj przespał noc bez pobudek a dziś nadrobił, myślę że toi ten ząb, bo gorączki nie ma, kataru też nie chyba że go brzuszek bolał:-(:-( jak ci juz tulipany zakwitnął na skalniaczkach to zrób zdjecie:tak:

Hej Dziewczynki, uroczyście oświadczam, że żyję i kacora jak na razie nie widać :-D
Troszkę się z rańca wkurzyłam, bo zerwałam się z rana z łóżka, poszłam z Młodym do przychodni, a mi go nie zaszczepili:wściekła/y: Jest lekko podziębiony, ale on non stop ma katarek, już 3 miesiące w plecy ze szczepieniem, powiedzieli, żebym za tydzień przyszła, a za tydzień jest piątek 13, więc mam dylemat:baffled:

Kacha no identycznie miało być, miał być cichacz tylko świadkowie, a kościelny za rok, i do tego kościelnego nikt miał sie nie dowiedziec z rodziny ale niestety niema szans aby sie nie dowiedzieli, i niestety zrezyygnowaliśmy:-( a miało to być właśnie w ten piątek 13:tak:
Kolejna data już z rodzinka najbliższą to 26 maj -dzien mamy i urodziny R, tylko że to wtorek wiec troche ciulowo, no zobaczymy

reklama
hih ale produkcja:)
KACHA co ty za klamstwa tam opowiadasz co?? przeciez towar regularnie wysylany kurierem co 2 dni hihihi za duzo ciagasz kobito za duzo hihihihihhmm a moze Olis ci podkrada co ??/
moja mala tak plakala w nocy ja nic nie spalam cala noc sie wiercila plakal;a :( moja bidulka
Paula uszy do gory kochana:)
milego laseczki
hhehehe a moj T od pon ma urlop :) jupiiiiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry