• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No nie mogę... Od wczoraj rano 25 stron...:szok: wybaczcie ale dziś nie nadrobię bo brak mi nastroju...:zawstydzona/y:

Byłam wczoraj u gina i to chyba przez to... dobra nie smęcę.

Miłego dnia Kochana pisarki ;-):-)

czesć :-)
wita się dzienna ciapatka (stefanka;-):-D)
ale was wczoraj wzięło, rozgadałyście się:szok::szok::szok::szok: ciekawe czy się wyspałyście kacha, kata, stefanka, kasiamaj, ataata, joanna?:sorry2::sorry2: Dałyście czadu:szok::szok::szok:

paula- a co ten gin ci powiedział że tak cie zasmucił?:sorry2:
grzechotka- hej

a Łukasz mi się budził dziś 5 razy:szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled: dobrze że się wczoraj położyłam wcześniej bo bym dziś do pracy nie wstała, chyba wychodzi mu 4 czwórka:baffled:

I ja się witam.

Paula nie smutaj się. Wyżal się nam tutaj a będzie ci lepiej:tak::tak::tak::tak:

A ja się wyspałam bo Staś spał pięknie w swoim nowym łóżku, Tadziu też się nie budził a Małgosia tylko raz na jedzonko:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
Ale wczoraj na stukałyście postów ;-)

Paulo domyślam się chyba co ci powiedział masz tą samą przypadłość co ja miałam przez ostanie 5 lat i pewnie krzykną dużą kwotę za zabieg :-(

Wybrałam już pralkę
Whirlpool ale dopiero kupie ją po 11 marca bo będę mieć kredy tak zwany 0% czyli spłacę ją w tej samej kwocie co zakupiłam i za ubezpieczanie też nie muszę płacić kredytu:tak: zyskuję też 115 zł bo mam rabat 10% na nią :tak: to myślę że mi się bardzo opłaca
Grzechotko a co to za przywitanie :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry