• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha to nie tylko ty bo ja też tak mam przed i po @ to najlepiej mnie nie ruszać...a w czsie @ łał..
kasiamaj mi cyganka i wróżka też przepowiedziały 2 dzieci chłopca i dziewczynkę i pierwsze się potwierdziło:-D:-D
dziewczynki miłych snów dla tych co poszły już spać:-D

reklama
Kasia ja to już się staram od bodajże dwóch tygodni po porodzie :-) Miałam być grudniówką 2008, ale niestety się nie udało i mam teraz dwa Aniołki gdzieś tam u góry, a mój pierwszy Aniołek miałby teraz w czerwcu 6 lat :tak: No, ale co tam, świata nie zmienię, tak widocznie być musiało, więc jedziem dalej :-p

Edit: Ja miałam wywróżonych trzech synów, jeden już jest, ale Ci dwaj gdzieś jeszcze się szlajają i coś do mamusi nie chcą przyjść ;-)

221ey8.gif

dobranoc moje babuchy -ja też idę śpiochać -kolorowych!!!!
wszystkim

Ataata-dobranoc

Kacha-oj bidulko-mogłabym Ci też poopowiadać -my też niemieliśmy łatwo-było już tak że mogliśmy wcale nigdy nie mieć bobaska.....smute to i jakos nie chce mi sie wracać do tego...może kiedyś Wam powiem....mieliśmy problemów a problemów -ale udało się je pokonać.Kuba też w 6 tyg.chciał już wyłazić-....dzięki mojemu lekarzowi jest jak jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry