• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jak to sie mówi; zdrowie pięknych pań, może jeszcze przyjdą..:-D

kasia a ja jak bym chciała na śpiącego to niema pewnie problemu, bo mój śpi jak zabity można po nim dosłownie skakać:-D znaczy sie nie ja, Daria po nim skacze:-D

reklama
Kasia mówisz, że walisz? :-D:-D:-D:-D To się J. cieszy pewnie :-D
No to zdrówko pięknych pań :tak: A mój T. jest wredy i jak tak ktoś mówi na imprezie to on odpowiada: może jeszcze przyjdą :-D
Kurcze zapomniałam Wam się pochwalić. Oto mój bratanek, spodziewana data wyklucia 13 kwiecień:-)
junior.jpg

Kata-no my zawsze o niej wspominamy i jeszcze do tego ta minka Wioli-miała oczyska jak kot ze shreka :-D:-D:-D:-D

Edit-Kacha fajniusi..........
Edit-Ataata-nonono-już nie wnikam jak Ty tam skaczesz....;)- i nie zwalaj na Darię ;)

kacha fajny! data dla mnie ważna bo w tym roku minie 11 lat odkąd jesteśmy z t. razem ;-) no i śmigus-dyngus w PL :-) ale normalnie usta ma jak angelina jolie - sexi :szok:

kurna flak! drętwieję :baffled:

Ale z facetami to tak chyba jest, że oni mogą twardą spać, ale jak kobietka tak go ten tegos delikatnie posmyra to od razu są zwarci i gotowi :-) A jak T. mnie tak delikatnie ten teges smyra z rana to op...dol dostaje :-pJa pierwsza mogę zacząć, a on nie :-D

Edit: Kata drętwieje? No to chyba dobrze :-p

kacha to bym sie z T nadała, bo wlasnie to napisałam:-D
EDIT:
i widze że masz z rana podejscie jak ja "nie rusz" hehe

kasia babuchy kosmaciuch powiadasz:confused: hehe dobre dobre

to mój też możesz po nim skakać i nic jego by okradli a on dalej by spał a najmocniej śpi jak jest burz i mu to nie przeszkadza
kacha gratulacje oczywiście dla bratanka a jak twoje starania???jeśli można spytać...
a mi tyłek już drętwieje a mi się tak fajnie siedzi:-)

Ostatnia edycja:
będę się zmywać...
morfeusz puka w ramię ;-)
spokojnej nocy kobitki!
Dodo22.gif

EDIT: kacha no nie za dobrze bo czuję się jak staruszka ;-) walnij za mnie jeszcze jednego łyka! :-p:-)

do jutra!
Bisous14.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Joanna-pytasz jak Kachy starania?-powiem Ci tak....
ona piwko sączy...(wiem czemu -skoro pisze że ona pierwsza zaczyna) to jak mężulo wróci to ona będzie łatwiejsza i może wtedy...... -kumasz? Kacha-mam racje?

EDIT-Kata-niech on Cię nie puka -tylko wymasuje dobrze!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry