• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata jeszcze nie, bo pisząc zwolniłam tempo picia :-) Ale już niewiele zostało ;-)
Kurcza tak sobie czytam te kilka stron wstecz i stwierdzam, że jesteśmy przykładne Matki Polki :-D:-D:-D

Edit: Joanna Oliś śpi jak aniołek tylko to chrapanie troszkę nieanielskie jest, chrapie jak stary chłop :-) Chociaż T. ostatnio stwierdził, że ja też chrapię, kazałam mu, żeby mnie w takim razie nagrał i po temacie. Ja tylko wędruję po nocach, zabieram mu kołdrę, kopię go, gadam, ale do jasnej anielki nie chrapię :-D

Ostatnia edycja:
reklama
no dokładnie stefcia tam już o tym pisałam:-D

kacha mój R to chrapie jak traktor, normalnie mam ochote mu łeb ukręcić, a jak mu nos zatykam to bezczelnie zaczyna oddychać przez buzie i dalej traktor:wściekła/y:

EDIT:
Kasia moja tez tak wstaje, śpi śpi a w sekunde potrzfi usiąść w łóżeczku, ale popatrzy niewie oco chodzi i myk sie kładnie dalej w kimono

mój t. jedyne czego nienawidzi to chrapania bo miał głośno chrapiącą ciotkę i ma uraz :-D
i co mu się trafiło? :-D teraz nie słyszy bo śpi w drugim pokoju ;-) ale jak z małą śpię to bardziej na czuja i też tak nie zawodzę ;-)

Ataata-mój też jak zasunie to aż mały się budzi-zawsze go wale żeby przestał a on potem mówi...-ja ? ja nie chrapię-no nie!!!no to ja mu na to - jak nie ty -to kto?.........św.chrapniety?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry