• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Agata, T. też, ja już śpię ze stoperami w uszach :-) Kiedyś tak go kopnęłam jak chrapał, że nie wiem skąd we mnie takie siły, ale z łóżka spadł:-D:-D:-D Oj była wojna w środku nocy, ale w końcu poszedł do drugiego pokoju:tak: A jak się jeszcze czegoś napije to już w ogóle kaplica, stopery nie pomagają, więc zostawiam Olisia z T. w pokoju, a sama kładę się na dole na sofie przy odpalonym telewizorze :-) Młodemu jakoś to chrapanie nie przeszkadza, może dlatego, że sam też daje czadu. Ale dzisiaj to normalnie samego siebie przechodzi :-D

reklama
Mój T. też twierdzi, że może plastry mu pomogą, ale ja w takie cuda nie wierzę, jakby zgubił z 50 kg, przestał palić i wziął się za jakieś inne sporty oprócz seksu to może by coś z tego niechrapania było, a tak to w cuda nie wierzę :-)
Pssssst drugi raz... :-D:-D:-D

apropos- cjrapania to Wam cos opowiem-byli u nas kuzyn Jacka z żona i dzieciakami w wakacje spali na dole.
a nasza labradorka Blu -strasznie ale to strasznie chrapie!!! i oni o tym nie wiedzieli (spała za drzwiami w piwnicy ) no i blu dawała-a Wiola -ta kuzynka trzepie Darka-no weż przestań bo spać nie mogę-po jakimś czasie wrzeszczała na niego-a on TO NIE JA!!! -jak to nie ty!!! zamknij tą paszczę i nie chrap-ona do niego-pokłucili się o chrapanie !!!
rano przy sniadaniu-Jacek do nich mówi...a zapomniełem Wam powiedzieć że blu mocno chrapie!
Darek-mówiłem że to nie ja.........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Wiola zczerwieniała..................:-D:-D:-D:-D:-D

Ataata-głodnemu chleb na mysli :-D:-D:-D:-D-hahahahha!!! daję głowę ze jak na śpiącego bym chciała coś mu ten -teges-to nie ma bata zaraz wstanie!!!!! :-D:-D:-D:-D
maż oczywiście.........-a co żeście pomyślały babuchy -kosmaciuchy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry