• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Joanna starania staraniami i nic z tego nie wychodzi, rzuciłam nawet fajki, ale, że nic nie wychodziło to wróciłam do nich. Już się tak nie nakręcam co miesiąc jak wcześniej i może prędzej czy później coś z tego wyjdzie :-) Przez tą moją ochotę na rodzeństwo Olisiowe pewnie mi się coś tam w baniaku poblokowało, więc nic za wszelką cenę, a jak się nie uda naturalnie to jeszcze na szczęście jest adopcja :-)

Edit: Kata coś Ci się pokiełbasiło, po pierwsze nie morfeusz tylko T., a po drugie to nie w ramię ;-):-p:-D:-D:-D No chyba, że to taki mały perwersik :-p

Ostatnia edycja:
reklama
kasia Daria Daria, to ona go wiecej molestuje, a tu potwierdzenie:-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 33
joanna-no widzisz....ciekawe co na to Kacha?-czy też się z nami zgodzi?

ja dziś swojego nie pobałamuce-bo mam @ - i dupa z tym.....ale jak się skończy to bidny on bidny :-D:-D:-D:-D-będę go smyrać tu i ówdzie ....:-D:-D:-D a co???-mam przyzwolenie na jeżdzenie na mężu.:-p:-p:-p:-p
w końcu Kuba rodzeństwa się musi dorobić
a że wróżka mi 2 dziewuchy przepowiedziała -to muszę sie streszczać!!!!:-D:-D:-D:-D

Ataata-w końcu to corunia tatunia ;) -czyż nie?
a ty kochaniutka wanny nie zaliczaj!!! -no wiesz co????-poczekaj aż mężulo wróci...

Ale R. wygląda na niebowziętego :-)

Edit: Słodkich snów i stosunkowo udanych nocy, byle nie z wanną :-p

Tu może i jeszcze wygląda na wniebowziętego, bo 2 sekundy później już nie, po tym jak Daria pzreszła mu po twarzy:tak::-D
a stosunkowo udanych nocy niestety nic z tego, 6 rano to juz nie noc, i wogóle nie rusz:-D

no to pa

Kochane dzisiaj to nic by z tego nie wyszło, pierwszy dzień po @ jestem :-) A w ogóle to ja jestem powalona bo jak mam @ to mam największą chcicę :baffled:

Edit: Agatka, ale cały dzień przed Wami :-D To niech R. odeśpi po nocy, Darusia utnie sobie drzemkę i możecie mieć stosunkowo udany dzień :-D

Ataata-w końcu to corunia tatunia ;) -czyż nie?
a ty kochaniutka wanny nie zaliczaj!!! -no wiesz co????-poczekaj aż mężulo wróci...
córunia tatunia... hmm... no powiedzmy, nie no zgadza sie a mężulo kurcza nie wróci, bo nimam męzula:-D

kacha no widzisz i tu jest znów problem bo ta zasrana @ ale co tam, jakby nie było, dla chcącego nic trudnego, nie takie rzeczy nam straszne hehe

reklama
Kacha-to może znów sie spotkamy na jakimś wątku-jak nam się dzidziulki by w tym samym czasie poczęły?-my też zaczynamy starania-ale już o tym pisałam prędzej.może z miesiąc -co by 2 grudniak nie wyszedł-bo do Kodżborowa odjadę!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EDIT-Ataata-no widzisz jaka ze mnie głupia baba???? ;(
Edit-Kacha-zostałyśmy same?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry