• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

atmosferka kacha sprzyja ;-) dasz radę!
jej już po północy :szok: a ja oczy jak ta baba:
wytrzeszcz-oczu-134-OBRAZKY.PL.jpg

a w dzień śpiąca byłam...

reklama
kacha jak ja bym skrecala to by mnie chyba cos trafilo !! no chyba ze baty hehe to umiem jedna reka jak ALI G [ame="http://www.youtube.com/watch?v=7dofx8PTjVo"]YouTube - ali g show intro[/ame]
to moj idol

Ano trzeba, kiedyś się chodziło na imprezy firmowe na całe noce, o 6 wracało się do domu brało szybki prysznic i szło na 8 rano do pracy i to w biurze obsługi klienta :-) Ale pracowałam w hurtowni alkoholi, więc byłam żywą reklamą trunków :-p

Edit: Kata a to nie jest babeczka? Zapodaj sobie zapałki i zapomnij o spaniu :-D
Edit II: Stefanka Ali G wymiata:-D:-D:-D Oglądałaś Ali G in da haus???? Normalnie prawie lałam po nogawkach :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
kacha to ty wyskokowe masz wpisane w życiorys :-D:-D:-D
stefcia zdolna jesteś! :-p odkryj jeszcze jakieś swoje zdolności ;-):-)
widzę, że suwaczek zmieniony - super :-) zadowolona i ja i ty :-D

Kacha -to nieżle :-D:-D:-D
Kata-no nie Ty to mnie zadziwiasz...............myślałam że się posikam ze śmiechu:-D:-D:-D-a skoro masz już takie gały na wierzchu to won spać-żeby Ci nie wyleciały -ten gosć wygląda jak pies mojej siostry bo ma PEKIŃCZYKA!

reklama
Agata oszalałaś z tym spaniem:confused: Oczy Ci zgniją :-p
Kasia mój chrzestny ma pekińczyka, takie wredne suczydło, że szok:szok: Ja mam zajoba na punkcie psów, można powiedzieć, że mam kota na pukncie psów:rofl2: Ale ta jego suczka po prostu mnie przeraża, taka kurcze z metra cięta, a zachowuje się jak nie wiadomo jaki amstaff:-D Kiedyś z moją Tigrusią przyjechałam, a tamta od razu do niej wystartowała. Tigrusia tylko szczeknęła, a tamtej to myślałam, że te gały to już kompletnie wyjdą :-D:-D:-D Doznała szoku, zrobiła w tył zwrot i do końca naszej wizyty siedziała jak trusia za biurkiem :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry