• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia a ja moją od wczoraj przyzwyczajam do mleka bo nie mogę nawet kakao jej zrobić. kupiłam bebiko 3 i dałam na wieczór z rozmiękczonymi płatkami kukurydzianymi - zjadła :-p z butli w życiu mi nie wypije mleka, z kubka się krzywi bo nie przyzwyczajona do mleka w kubku :sorry2:
kacha wróci i znowu nikogo nie będzie :-(

reklama
kasiamaj, kata- a no moj tez nie lubil butli, ani zaden smoczek mu nie pasowal, ani zadno mleko, ale w koncu po wielu wylanych lzach( jego :-D) udalo mi sie go przestawic.
No, takiej kielbachy z dzika tez bym sprobowala... ale to na jutro mi zostawcie....:tak::tak::tak:
Ide spac, pa pa

dobra no to jednogłośnie piszemy sobie bablanoć i już mykamy do wyrków......
ChomikImage.aspx

EDIT;- Kata-mój chyba tego zapachu i smaku nie lubi-to mu kupiłam bebiko 3 bananowe.i też to samo ale muszę zobaczyć z tymi płatkami -skoro Kindzia zjadła to może i jemu posmakuje?-bo butla to za chiny ludowe!!!

Ostatnia edycja:
hej

znowu brzydka pogoda przyznać się która zabreała słoneczko pewnie dota bo dziwnym trafem zawsze nad morzem świeci:-D:-D:-D:-D:-D

nowe słowa w słowniku kuby to cycki (ale tylko męskie bo tylko tata ma cycki heheheh chłop na chłopca i ubuś na kubuś

Ostatnia edycja:
ChomikImage.aspx

Kuba dziś zasikał łóżko-i mam suszenie....jakoś mu przez pampersiaka wyleciało przodem bo i brzuch miał mokry :szok: (nie mylcie z tym panem u góry...bo ten to prezent dla Was :-D:tak:)
noc jakoś tak szybko mi zleciała-oj szybciutko....

Kata-Alex-Kacha?
-wyspałyście się????
Grzechotka-pięknie Kubuś mówi-fajniej ubuś-bo u nas jest buba....:tak::-);-)

reklama
witam

u mnie tez paskudnie :crazy: i jakie bajoro :crazy:

Elcia ojjj biddulko, Ty taka napolona a on poszedl, biedaczek, jak go ukaralas dzisiaj ;-);-):-p:-p

A moj maly sie dzis na podloge zsikal :szok::szok::szok:, rano chcialam go na nocnik podsadzic ale nie zagrzalam mu (bo na zimny jak siadze to placze :-D:-D, krolewicz :-D:-D) i plakal to go podnioslam a R pobiegl do lazienki wsadzic pod ciepla wode nocnik. My z mama czekalysmy a Kuba jak stal tak zaczal sikac :szok::szok::szok:. I zasikal body, dol pizamy i jak sikal to i skarpetki mu sie moczyly to zaczal sie wycofywac z tej plamy :szok::szok:, ale wrażliwy :szok::szok:. Potem go posadzilismy na nocnik to sie macal bo mu przeszkadzalo to mokre ubranie. :-D:-D:-D:-D

Musze popracowac :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry