• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jezdem :-)
młoda niedawno zasnęła ale nic dziwnego jak dziecko spało mi do 17 ponad 3 godziny :baffled:
kasia fajny prezent! :tak:
asia nic się nie martw! brygada się zbiera :-D
paula to teraz lalki możesz wyrzucić w kąt ;-) jula ma już bobasa :-)
pryzybela obiad o tej porze? zapomniałam, że ty na drugim końcu kuli :-) to która teraz u ciebie godzina?
stefcia jeszcze nie wyjechałaś a już tęsknię ;-)

ja tam kobity filmów nie ściągam :no: nie to żebym była z policji :-D ale po prostu nie mam czasu oglądnąć. 3 tyg. temu porzyczyłam od kumpeli 3 sezony lostów i leżą i się kurzą :sorry:

reklama
Kasiamaj prysznic od Ciebie gdzieś na poczcie zapitolili ;-):-p
Dzisiaj to d... znowu ze mnie będzie, a nie nocna zmiana, przez te Olisiowe wyczekane, wytęsknione górne jedynki:-( Zrobił się tak nieznośny, że normalnie niedługo oszaleję, humory ma gorsze niż ja jak byłam w ciąży:wściekła/y: Dobrze, że chociaż muza go na chwilę uspokaja :tak:Taki się cycek mamusiny zrobił, non stop w pobliżu mnie, a jak na ręcę nie chcę go wziąść to mi się wiesza na nogach:baffled: Obejmuje moje nogi swoimi nóżynkami tak, że nawet ruszyć się nie mogę:baffled:

kasia fajne to to ale drogawe :baffled:
kurna pisać nie umiem bo mi się litery przestawiają :baffled:
idę sobie poszukać pena na agito i jakiegoś małego czytnika kart pod usb ale jestem z wami cały czas

Kata, wy się zbieracie, a ja muszę chyba spadać, bo mi się Filip non stop budzi:-(:-(:-(I tak jakoś ciężko oddycha. Niby nie ma temperatury, ale ja już się martwię:-(:-(, że się zaczyna coś.

Smaruje żelem, ale te wszystkie żele to do d... są, a nie do zębów, pomagają na 10 minut i dalej jest jazda:baffled: Pozostaje mi cierpliwość i znoszenie tych humorków:tak: Naprzytulam się teraz Olisia za wszystkie czasy, może to i dobrze, bo kiedyś to będzie się wstydził przytulać coby koledzy nie zauważyli ;-)

reklama
u nas też właśnie młody z rykiem wstał jak doszłam do pokoju to siedział na kolankach i płakał

EDIT-
Kata-w sklepie jest trochę taniej -w drogeriach
czytniki kart powiadzasz-hmm.my nasz kupiliśmy w biedronie za 2 dychy.

Kacha-jak zapitolili to trzeba poszukać-jakieś detektywa trzeba wynająć-kurde za drogi sprzęt żeby tak przepadł beż śladu :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry