• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jeszcze zauważyłam, że Oliś strasznie marudny jest w okolicach pełni;-) Jakiś wampir mi się trafił czy co:confused: Dobra uciekam, bo demoluje mi ławę :szok: Wziął młotek z zabawki i napierdziela w nóżki :szok:

Edit: Asia a co to sachol? Nic takowego nie widziałam:-(

Kacha-sachol to maść na dziąsła nawet dla dorosłych.
co do pełni to może i masz rację J ma takiego kumpla który 3 dni przed pełnią w czasie pełni i 3 dni po nie może spać :-(:no:

kasia a jaki macie aparat i kartę do niego?
zastanawiam się czy nie kupić pendriva ze stonki bo teraz jest w promocji: 8GB za 50 zeta ;-)
asia gdzie jedziecie konkretnie?

mój t. przy pełni nawija przez sen :baffled:

my mamy canona power shot-a A610
kartę ma SD
a czytnik właśnie na USB-imago digital-jakiś taki nijaki ale za tą cenę czyta wszystko-CF/MD SD/MMC SM/XD MS/MS-PRO
może znajdziesz na allegro taki?

ja pendriva dostałam gratis jak umowę podpisywałam na tel. ;)
no ale te z biebiaonki -warto -mój wujo kupił

Kata- z tym nawijaniem przez sen-to nie jest śmieszne!!! :-D:-p
mnie też się przytrafia :-D:-D:-D:-D-kiedyś coś mi się śniło-chyba gadałam -? -bo jak się przebudziłam dopowiedziałam sobie resztę (świadomie) bo wiem co mówiłam i położyłam się dalej spać :-D:-D:-D:-D:-D-rano pamiętałam co dopowiedziałam...........:tak::-D

powiem ci, że podobno stonka ma jedne z lepszych jeśli chodzi o urządzenia foto/rtv (mowa oczywiście o supermarketach i marce no name:tak:;-))
my mamy ms pro duo bo mam soniacza aparat. może by pasował :confused:

reklama
Kata-piasałam Ci to też czyta jakieś karty MS PRO.....
poczekaj-soniacza mają chyba moi teście-nie wiem nawet czy w biedronie nie kupowali??? a teraz oglądałam ulotkę też ma być jakiś aparat -chyba nawet sony
jeśli oni mają taki jak Ty to ten czytnik czyta tą kartę bo teść też go sobie kupił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry