• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka, uuups, skleroza ze mnie... Ja myślałam, że Ty z Wawy pochodzisz. Ale czemu? Nie pisałaś kiedyś, że tu masz rodziców?:confused:
Kata, a jaką chcesz historyjkę... Baję Ci opowiedzieć? jeszcze uśniesz przed kompem i co?

Bo wczoraj była pełnia :-) Oliś też się obudził o 2 chyba i nie spał godzinę tylko się darł i za nic nie mogłam go uspokoić :no:
Kurcze muszę nową ławę kupić, bo Młody już na amen ją rozwalił, a kolejny raz kleić nie będę. No ale czego oczekiwać od ławy, która ma plastikowe nóżki :baffled:

asia tak moi rodzice teraz mieszkaja w wawie ale od zeszlego roku jakos tak...wczesniej cale zycie w lublinie hehe
kacha czy to nie jest przypadkiem lawa z argosa hehe bo tez na poczatku taka mielismyy !! ,ega tandeta nie ??

asia ten uśmieszek nie świadczył o tym, że to będą nudne historyjki :-);-) dawaj, dawaj!
kacha to oliś dopiął swego :-D patrz: zabawkowym młotkiem plastikową ławę! ma chłopina krzepę :-D

Kata, żartowałam, ja nie umię opowiadać historyjek ... przez neta, hehehe
Kasiamaj
, ja mam podobnie, też latam i latam, bo mały się budzi. I chyba już tam zostanę,
Dobrej nocki babeczki:-):-):-)

reklama
dobrej nocki- Asia dla Ciebie i dla Filipka :tak::-);-) o widzę że i reszta ucieka...no to i ja ucieknę bo co do siebie mam pisać?-a jeszcze Kubuś mi wstaje i płacze...-chyba ciężka noc mnie czeka?

a gdzie się podziała Ataata???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry