• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

grzechotka
pablo wstaje o 6.20/30
idzie na drzemke o 9.00 spi 40/60 minut
pozniej idzie na drzemke o 13 i spi 40min/2h
no i wieczorem zasypia o 18.45/19:-)

reklama
mój koko-dzambo zasnął-może odeśpi tą nockę :confused::-(
Viki-no to masz dzielnego ucznia w domu :tak::-)-już tak ładnie mówi.-nasz to na buty woła "TI"-chyba miało być BUTI-ale wychodzi mu samo ti-za to pupa-woła bardzo ładnie :tak::-D

dziewczyny mam coś na wzmocnienie paznokci-dla tych które mówiły że mają słabe :tak:moja sis uczy się za kosmetyczkę i jej babka poleciła z którą ma zajęcia i która akryle i tipsy robi...mówi że polecana jest zwłaszcza po ich zdjęciu- postanowiłam sprawdzić :confused::happy:---ja stosuję przez miesiąc dzień w dzień -nawet po kilka razy i widzę efekty...a zwie się tak:
JOKO-bomba witaminowa-natychmiastowe wzmocnienie
do tego żeby wzmocnić płytkę na tą odżywkę można pomalować lakierem.

miałam coś jeszcze napisać -ale zapomniałam :baffled::rofl2::-p

witaj Alex ;)

Grzechotka to dobrze że karmi skalpela bo moja Julka sama żre karmę psa :baffled:

Sylwia racje... przydały by się płaczki i buziaki w emotikonach :tak::-)

No i u nas fatalna noc. Mała się obudziła z płaczem o 1:30 i nie spała gdzieś do 4 :szok:
Przynajmniej ja o 4 usnęłam a ona to nie wiem... :sorry2: no i nici z noszenia bo plecy mnie napierniczały, więc D przyszedł na ratunek (usnął przed kompem) i uspokoił ją. Więc pół nocy oglądałam teletubisie i jadłam chrupki kukurydziane... :dry::rofl2::-D
Zęby ją bolały. Psiknęłam Tantum Verde i dałam Nurofen więc uspokoiła się.

Viki normalizujcie się rodzinnie ;-):tak::-) No i gratki dla gaduły ;-)

Współczuję neprzespanych nocek:-(

Mój Marcel to nic nie gada:baffled: Nawet mama nie mówi:-( Tzn po polsku nic nie gada bo po chińsku to mu idzie wyśmienicie:-D:-D Nawet pyskuje:-D:-D

Kasiamaj pominęłam Cię.. przepraszam. :zawstydzona/y:
Co do wzmocnienia to i mi by się przydało ale i tak bym zapominała malować codziennie. Kiedyś używałam profesjonalnego utwardzacza po żelu NailTeek i było super, tylko takie bomby witaminowe też chyba trzeba po jakimś czasie odstawić żeby nie było odwrotnego skutku.;-) Ale dzięki. Może się przyda za jakiś czas ;-)

reklama
hhehe sylwai u nas tez po chińsku najlpepiej wychodzi choc mam wątpliwości czy nawet chińczyk go zrozumie hehehe chyba tylko inny grudniak:-D:-D

kuba mama gada ale tata n ie za to mówi paplel czyli skalpel hehehehhe
mój juz tez spi obiadek już dla niego gotowy dzis krolewicz zje łososia z folii z koperkiem ho ho nawet mamusia takich rarytasków nie ma :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry