• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Jezuniu---tak się zasiedziałam przy komp.że aż mięso spaliłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
śmierdzi w całym domu-a kuchnia pełna dymu!!!!!
ja pikole!!!!
zapomniałam na śmierć!!!-garnek się zjarał :szok::szok::szok::szok:-cały przypalony!!!!

hejo!

aga a kogo lub co przedstawia ten bałwan na 3 fotce? :-)

my odbębniłyśmy spacerek i śpimy tzn. młoda śpi ;-)
pięknie u nas a u was?
a w sprawie tych emotek do kogo można napisać? bo mnie brakuje właśnie płaczącej i całusa :-)

Kata no nie wiem czy dodali by jeszcze jakieś emotikonki... :sorry2::-D
A ta rzeźba śniegowa to chyba piesek...

Kasiamaj :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi też się zdarzyło spalić coś właśnie przez bb :zawstydzona/y::-D
Ostatnio obsmażałam mięso na gulasz i się zjarało na węgiel:-D bo sobie pomyślałam że nikogo nie ma to odkurzę i w hałasie nie słyszałam jak strzela na patelni :-D

:-D oj kobiety! sposób jest prosty: siadacie na bb to nie wstawiacie nic na gaz ;-)
paula myślisz, że dlaczego nie dodadzą? :-( kurde, niektóre różnią się kolorami a są jednakowe można by je wymienić na jakieś nowe ;-)
ta śnieżna rzeźba agi też mi psiaka przypomina :tak:

dziewczyny nie wiem czy wam pisalam ale kilka dni temu odebrałam wyniki posiewu z gardła i nosa pawła, i są w porzadku - a dzis odebralam wyniki posiewu kału i gronkowca ani innego paskudztwa nie mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze ale jestem szczesliwa...

reklama
Eloooo!
Jakas niedospana jestem, chociaz dopiero o 8 wstalysmy, ale jak zwykle poszlismy spac po polnocy:baffled:

Hehe, ja tez juz nie raz conieco podjaralam, albo ugotowalam na ciape przez siedzienie przy kompie;-)

Kata fajne masz zdjecie Kundzi w suwaku;) Wlasnie zanim nam sie w ciaze zaszlo, to sobie gadalismy, ze bedziemy mieli Kundzie, ale to nie od Kingi, ale od Kunegundy mialo byc. I bez urazy dla jakiejs kobiety o takim imieniu, ale nie odwazylabym sie tak dziecka skrzywdzic;-):-D Ale my to tak z R dla jaj....

A Kayunka calkiem niezle po ludzku niektore slowa gada, nawet sie z R smialismy, bo ostatnio na korytarzu taka mloda dziewczyna szla i Kaya jak zwykle zaczepia: haaaj....kom (no tak fonetycznie pisze zeby bylo wiadomo o co biega;))
Ale i tak najfajniej jak lata po domu z pilotem od tv przy uchu i wola : alo...alo... ale tak smiesznie to mowi, takim slodkim glosikiem ze szok!

Hehe, Grzechotka my z R to na 2 glosy sie wyglupiamy: ciastko, karmel, czeeeeekolaaaada i mloda tez ma z nas ubaw;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry