• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej!!! :-)

Bylam z wariatami przed blokiem :baffled: nie daje rady... nie wiem z kim ganiac... :zawstydzona/y: kurde zachcialo mi sie... no nic, pies sie musi nauczyc chodzic przy nodze i juz... ;-)

Kasiamaj liczne wasze buzki :-) no i zabisko tez fajne hehe...

Elcia a Ty gdzie??? :sorry2::confused::-)

Ataata melduj sie! Mialas z nami byc i co??? ;-):-D

Weroniczka jak trojeczka? Daja popalic? ;-)

Alex ja tez nie bylam nigdy w ikea ale jak widze u kogos albo w necie to bardzo mi sie podobaja ;-):tak:

Viki ogromne gratki dla zdrowego Pablusia. Ciesze sie z wami :-):tak:

Hej Ciotki:)

Wiktor właśnie morduje słonia Fishera:baffled: ... ale na pewno zaraz mnie dopadnie:tak:
Już jest znacznie lepiej, nawet byliśmy dziś na krótkim spacerku ... tyle, że nóżki moje dziecko ma "chore", bo za diabła nie chce chodzić sam na polu:crazy:.

Pryzybela aleś mi przypomniała ... Krystyny! Teściowa:angry::angry::angry: ... hehe, ale się zdziwi jak jej życzenia złożę:-D
Kasiamaj to się nazywa uzależnienie od BB-forum:-D. Szkoda tylko, że obiadek ucierpiał:baffled:
Viki super że wyniki w porządku!!! Widzisz, nareszcie nadeszły dla Was dobre dni:tak:
Paula współczuję ciężkiej nocy ... znam to doskonale:-(. A poza tym to niezłe Julka smakołyki:baffled:
Grzechotka no no łosoś z koperkiem!!! Mniam ... ale Kubusia mamusia rozpieszcza:-)
Kacha moja ława też się znacznie kiwa i ma róg ubity ... tylko czekam jak się rozkraczy:baffled:. Ale na razie jesteśmy raczej na kupnie sofy, bo na naszej wersalce ciężko się zmieścić w trójkę z naszym małym królewiczem:baffled:

Oho ... przyleciał ... idziemy się bawić ... papa;-)

Monia-no-ucierpiał szponder dla Kuby.zjadł z nami pomidorową :tak::-)
Paula-my jesteśmy na etapie uczenia Rufiego jeżdzić w samochodzie-całkiem nieżle mu to idzie:-)-a na dworze biega sam-tylko ja co jakiś czas okno otwieram i krzyczę że ma do sąsiadów nie łazić :wściekła/y::happy:

Kasiamaj- no sliczna fotka....:tak::-)
Monia- dobrze, ze u Was juz lepiej....:tak:
Paula- rzeczywiscie chyba nie jest latwo z malym dzieckiem i jeszcze szczeniaczkiem... he he wesolo masz....:-D:-D
Weroniczka- wlasnie, co u Ciebie? A jak sie sprawuje gosposia?

idę na film -potem wpadnę.:-p
EDIT-Asia butki fajne-ale nie wiem czy Fifi nie rozpracuje tego zaciskacza?-mam pomysł-jak masz jakieś wiązane to dokup taki zaciskacz w pasmanterii i zobaczysz-po co od razu tyle kasy wydać jak może on to w sekundę rozbroi......?

macie coś na humor.....

Jak to się dzieje, że kursor się rusza jak Ty poruszasz myszką?>
nigdy się nad tym nie zastanawiałe/aś???
Nareszcie zagadka została rozwiązana!!!!!!!!!!>
Żeby to sprawdzić kliknij na poniższy link :o)>

Poruszając kursorem w szkle powiększającym W śRODKU zobaczysz to
czego
nie widać gołym okiem.>

http://2006.1-click.jp/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć