• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ojej ile natluklyscie:)
Paula dziex ze pytasz a wiec T ma urlop i to dlatego mnie malo:) dzis u mamy jutro chyba do figlo raju z kumpela i tak jakos tydzien zakonczymy lece kompac mala
a co do nocy to u nas 6 z rzedu nieprzesoanych :(

witam

przeczytalam Was z grubsza ale nie wiem co i jak bo mialam ciezki dzien w pracy, ale od teraz bede na biezaco ;-):tak::tak::-D:-D

zapamietalam tylko co Viki pisala, super ze wyniki ok :tak:

a i Sylwia o nocniku pisala, moj sie przemogl i od kilku dni go sadzam po saniu i czasem zrobi kupe, nie sadzam go na dlugo tylko na troszke, jak widze ze bedzie robil to siedzi a jak nie to nie. Wszedzie pisza ze ok 18 m-ca dopiero dziecko jest gotowe do prob nauki na nocnik bo zaczyna kontrolowac swoje potrzeby, takze spoko. A u nas problem byl na poczatku bo kuba nie lubil na zimny siadac i teraz jak mu zagrzeje to siada spoko :tak::tak:

KAta sliczna ta Twoja Kinia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i tyle co pamietam

jutrzenka dzięki. każdy dzieciak jest ładny i fajny na swój sposób :-) tylko brać i całować :-)
pryzybela a nie mówiłam, że podobne ;-) ćwiczę na młodej jesli chodzi o grzywę - muszę, bo spinki ściąga i je :baffled: a krzywiznami się nie martwię - odrosną to się wyrówna (a rosną jej bardzo szybko!). podeślę ci zaproszenia na NK ;-)
paula ty uważaj bo zeza rozbieżnego dostaniesz :-D
kasia super fotka :-)
monia musi się przełamać ;-) moją dzisiaj puściłam i w końcu na dworze zaczęła sama łazić bo tak tylko za mamy paluszek, choćby najmniejszy ale musi być :baffled: czuje się bezpiecznie na nieznanym gruncie ;-)
asia buty fajne ale cena powala :szok: ja bym się bała, że młoda ściągnie te zatrzaski i zje! miała podobne przy zimówkach i sobie poradziła :tak:
a jakbyś kupiła taki zatrzask:
PAULINA SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 (574718594) - Aukcje internetowe Allegro
PAULINA MORO SUPER SANDAŁKI ZETPOL ROZ.22 (574962141) - Aukcje internetowe Allegro
kinia ma takie i nie ma mocnych żeby rozpracowała na razie :-)

no i wieczorek nas złapał ....
maluch mój już śpi smacznie a ja już dawno siedziałam wieczorem przy kompie, ale dziś jest weekend i M. mi może pozwoli to chwilkę posiedzę chyba że jakiś film będziemy oglądać:-):-)

paula- no to będziesz mieć teraz fajne spacerki, aż oczopląsu dostaniesz;-):-D ale tak szczerze to współczuję, bo u mnie teren jest ogrodzony więc piesek nie ucieknie a ja skupiam się na Łukaszu:tak::tak::tak:
kasiamaj- śliczne fotki:tak::tak:, szkoda obiadku:sorry2: a jaki film oglądasz?
weroniczka - jak tam samopoczucie?
jutrzenka
- jak tam koleżanka? jeszcze cię męczy czy już ją przenieśli?

jejku ja chyba dzisiaj długo nie posiedzę bo oczy mi się same zamykają :confused2:
muszę odespać tą jej nockę i drzemkę bo nic nie wypoczęłam :no:
a zmęczenie dopiero wieczorkiem odczuwam...
viki głosik oddany! zdjęcie super!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry