• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Mało napisze bo padnięta jestem na mordkę Roksana miała dziś wypadek i się przewróciła tak nie fortunie że złamał palec dzięki bogu bo upadła tak że bałam się o nadgarstek no i 3 tyg. w gipsie dwa palce i do tego prawa ręka i muszę dużo jej pomagać. Mąż dziś prawie spadł z dachu złapał się w ostatniej chwili i tylko komórka ucierpiała bo on ją wiesza na szyi. U mnie dziś prawdziwy 13-tego w piątek

reklama
O rany! :szok: Anetka to okropne!!! :szok: Duzo zdroweczka dla Was wszystkich....
A ja za chwile klade juz malego, dzisiaj pozniej, bo pozno mial drzemeczke i tak wyszlo....
Ale zajrze jeszcze pozniej....:-)

hejka lasencje

kurde a mnie głowa nawala.. przeczytałam Was po łebku,kurcze popłakałam się już ze śmiechu
Viki głos oddany, piękne zdjęcie śmieszka
kata popłakaliśmy się z darosławem z tych piierdzochów
chyba się zawinę zaraz bo mam dziwny ból głowy jakby mi ktoś na nią usiadł...ale nic nie mam oprócz włosów...wezmę panadol
a co tam słychać w piątkową nockę

jestem dzisiaj wyjątkowo niecierpliwa, nikt ze mną nie chce gadać:wściekła/y: już łikendują baboszki, albo jakieś fikołki w sypialni:szok:
No nic wybaczę Wam i idę się myć bo mi D. już wodę nalewa do wanny (chciałam napisać wannę do wody nalewa-naprawdę mnie głowa boli)

Anetka przepraszam jakoś mi umknęło taka jakaś roztrzepana jestem... No to miałaś przejścia trzymaj się kobitko, i ucmokaj Roksi

Ostatnia edycja:
Viki głos oddany:tak:
Anetka, ale miałaś przeżycia:szok: Biedna Roksanka, ucałuj ją od cioci Kasi, męża też możesz ucałować ;-)
Iza nie trzeba było tyle pić to by główka nie bolała ;-):-p
Nawet o prysznic nie pytajcie :wściekła/y:

Kacha- Ty jak zwykle na posterunku....;-):-D, Co? Olis jeszcze sie bawi?
No to co z tym prysznicem?

Iza- a wiesz co najlepsze na bol glowy? :-p;-):-D:-D

viki- juz tez wlasnie glos oddalam....:)

Ostatnia edycja:
Alex miałaś nie pytać ;-) Domyśl się;-) Brawo zgadłaś, cały czas nie zrobiony, koleś w ogóle dzisiaj od nas telefonów nie odbierał, już taką wiązankę mu posłałam na pocztę, że szkoda gadać :wściekła/y:

Oliś się jeszcze w najlepsze bawi, ale zaraz idę mu to ukrócić, T. pozwoliłam na wyjście z domu, zaraz Młodego nakarmię, położę go i mam wieczór tylko dla siebie:-) Mam nadzieję, że Olisiowe zęby mi w tym nie przeszkodzą ;-)

A ja koncze moje piwko i chyba tez sie walne spac...a co...:blink::-D

Kacha- facet se jaja robi i tyle...:angry::angry: Ja juz sie przyzwyczailam, ze w tym kraju swoje zawsze trzeba odczekac jesli chodzi o wszelkiego rodzaju naprawy....:baffled::dry:Nikomu jakos nie spieszno....:crazy:

Ok, spadam, dobranoc :blink::-)

reklama
Alex dobrej nocki :-) Ja dopiero swoje piwko zaczynam, Młody już do łóżeczka odprawiony i wolne mam ;-) Pewnie jakbyśmy byli protami i nie bylibyśmy Polakami to szybciej by ten prysznic załatwili. Kij im w ryj, nie będę sobie weekendu przez nich psuła. Jutro idziemy do znajomych na parapetówę to ich wannę przetestuję :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry