• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas jest bardzo cenne__

reklama
dzień dobry!
kurcze też macie tak jak ja coś za przeglądaniem stron no bb?
chyba Ci panowie od kursora gdzieś dali noge????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas nocka bez zmian-czyli płacząco=marudząca!!!-może i to wina księżyca??-skoro nam tak maluchy nie śpią w nocy???
my już dawno po śniadanku-młody chyba poczuł się zmęczony bo włośnie drzemie:tak: J na dworze drwa rąbie na nast.zimę.ja wstawiłam pranie-muszę pościele poprać-a taka piękna pogoda więc chyba na dwór powieszę :tak:
dziś mamy gości-przyjedzie moja sis z chłopakiem.więc jak Kuba wstanie jadę na zakupy.dziś pizza! :-)

Aśka-jak już kupujesz kapciuchy do żłobka-to może weź mu z odkrytymi paluszkami???-bo naprawdę mu nóżka się zapoci-a obawiam się że oni tam nie zdejmują dzieciom kapci..
Kubie np.bardzo poci się nóżka w takich zabudowanych..
nie wiem czy widziałaś te które Kuba ma teraz zamieściłam prędzej fotkę-może takie???byłyby dobre-zobacz jak coś podam Ci namiary albo mogłabym Ci zakupić i przesłać.jesli by Ci odpowiadały.

Viki-możesz proszę bardzo :tak:;-)-głos oddano.
Anetko-straszne-Roksanka pewnie płakała bardzo!!-a jak reaguje na gips?-niech paluszki ładnie się zagoją.
Kaśka-oddano.
Aga-1 miłość.:-)

hej:-)
anetka- ale miałaś przeżycia:szok::szok::szok: ucałuj Roksankę, biedny paluszek jeszcze na dodatek u prawej ręki, dobrze że mężowi nic się nie stało:tak::tak:
kasiamaj - no to udanej gościny, smacznej pizzy:tak::tak:
udanej soboty dla wszystkich:-)

a u mnie też ładna pogoda jest narazie taka wiosenna zrobiłam duuuuże pranie, powiesiłam na dworze:tak::tak:, posprzątałam i w ogóle takiego powera miałam dziś z rana :happy: że już się ze wszystkim obrobiłam (rzadko mi się to zdarza:-p)
mam chwilę na relaks bo maluch śpi:-)

Hej Laseczki:-) U nas wiosna pełną gębą, spacerek zaliczony, Młody właśnie szaleje,a ja dopijam kawkę, idę wziąć pseudoprysznic i szykuję się powoli na imprezkę;-)
Asiacur pisałaś, że macie taki sam dywanik dla Fifulca, Wam też się tak strasznie mechaci:confused:

hello!!!!
ale fajna pogoda normalnie pranko na dworze wyschło poście przewietrzona rewelacja:tak::-Di wysprzątane łał:-D
kacha to miłej imprezki:tak::-Da z ty prysznicem to rzeczywiście masz przekichane..
anetka to mieliście pecha ale dobrze że się nic poważnego nie stało..
aga to ta wiosna za oknem bo ja też miałam natchnienie:-D:-D
kasiamaj udanej imprezki i smacznej pizzy:tak::-D
miłego dnia!!!
miałam jeszcze cosik napisać ale zapomniałam osz kurka wodna....

kurde a co tu takie pustki???, gdzie sa wszystkie ??

Anetka wspolczuje, biedna Roksanka :no::no:

my dzis bylismy u mojej mamy na imienianach :tak::tak: a jutro R ma sluzbe a ja ide do jego brata na obiad, bratowa bedzie serwowac placek po cygansku w swojej wersji :tak:

reklama
Witam

Dzięki za słowa otuchy :tak:No troszkę będzie ciężko z Roksaną bo bawić też zbytnio się nie może (rysować, jeździć na rowerze, huśtać sie itd.) Jeszcze do tego straciłam jakimś cudem konto na NK i nie dało się go odzyskać
A tu zdjęcie mojej połamanej Roksany

Załączniki

• roksana w gipsie.jpg
    roksana w gipsie.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 35

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry