• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki to super wieści!
pryzybela dzięki! :zawstydzona/y:
u nas żartobliwie na kingę kundzia wołamy bo kinga to skrót od kunegudny właśnie a zdrobniale kunegunda to kundzia :-) i stąd się to wzięło ;-)
a zdjęcie to wycinek tego:
DSC03183b.jpg

na NK wczoraj wstawiłam :tak:
kurde młoda miała kiepską drzemkę teraz :-( ja nie wiem... może to zęby :confused:
jesli chodzi o mowę to nasza też z tych chińczykowatych :baffled:

aha co do emotek zadałm pytanie w propzycjach dot. bb ;-) zobaczymy czy to coś da :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kata, superasna cala ta fotka:) Faktycznie nasze dziewczyny maja cos w sobie podobnego...chyba to te wielgachne, niebieskie oczeta:-)
I czyzbys tez na Kini swoje talenta fryzjerskie cwiczyla?;-) Ja to unikam obcinania grzywki dopoki moge, bo przy takiej wiercipiecie trudno ladnie obciac zwlaszcza jak sie nie umie, a jeszcze ona ma taki bujny fryc, ze juz w ogole:-D
A w ogole zauwazylam, ze ostatnio Kayi niesamowicie te wlosiska urosly....niedlugo bedzie mozna z tylu ladnego kucyczka zwiazac;)
Kata, to ja Cie chyba na nk jeszcze nie mam....trzeba bedzie poszperac, bo tej fotki nie widzialam wczesniej:/

A co do emotikonek, to moze da sie samemu jakos wgrac (tak jak na gg???)... Mi tam tez paru by brakowalo:)

Viki, no to pieknie z tymi wynikami!!!! Po tym co ostatnio przeszlas naleza Ci sei same dobre wiadomosci!:) No i Valdi w domu, to juz chyba pelnia szczescia:-) (zeby jeszcze tylko te zebisla Pawelkowi sie wykluly bezbolesnie....)

Kasia chyba echo sie odbija od tego dziendoberek, bo tu puchy dzisiaj hehe:-D

A mi sie lawa z Ikei zniszczyla (chociaz wiadomo ze to tez nie jest jakosc pierwsza klasa;-)), flaszka z zelem pod prysznic sie przykleila i jak oderwalam, to troche farby sie zdarlo, a na ciemnej lawie strasznie widac....Ale co ja poradze, ze mam slabosc do ikei, bo to taki europejski powiew tutaj hehe.

Ide mloda polozyc na drzemke i sie wykapac....Pewnie tez mnie dzisaj za duzo nie bedzie, bo do PL trzeba dryndnac (Krystyny dzisiaj;) )
W kazdym razie milego weekendu wszystkim!!!:-)

Hehehe ja też mam słabość do Ikei :-) Na szczęście drogo nie jest, więc jak coś się zniszczy to przynajmniej jest pretekst, żeby to wymienić :-) Najchętniej to bym wymieniała meble kilka razy w roku, nienawidzę monotonii :-p

Hejo!!
Ale u nas dziś piękna pogoda była. Słoneczko cały dzień, super:-)
Viki, super, że Pablo pozbył się gronkowca.

Ja też muszę Fifulowi powtórzyć wymaz, żeby sprawdzić.

Pryzybela, Kata, faktyczne Kundzia i Kaja mają w sobie coś podobnego :-):-)
Ja też lubię Ikeę, ale nie wszystko oczywiście. Kacha, Filip ma taki sam dywan jak Oliś :tak::tak::tak:

Czesc
Bylam, troche kupilam i wrocilam....:-D:-D
Miedzy innymi kupilam takie zakrzywione lyzeczki, co by maluchom latwiej szla nauka jedzenia, macie cos takiego?

A wiecie, ze ja w ikei nigdy nie bylam....:szok: No bo w Szczecinie gdzie mieszkalam nigdy nie bylo, ani w okolicach, i tu gdzie teraz mieszkam tez nie ma w poblizu.... Tylko net mi pozostaje....:sorry2:

Viki- super wiadomosc!!! :tak::tak:

byłam na zakupkach-J został z Kubim
mogłam sama pobuszować :tak::-);-)
na obiad był pomidorowa....:-p-Kuba zjadł z nami...bo mu matka mięso spaliła:wściekła/y::crazy::baffled:-ale wsuwał jak szalony.
teraz śpi.

Grzechotka-u nas też woda poszła cała a mięso wyszło jak z murzyna :-(-nawet Rufi nie chciał tego powąchać -a co dopiero zjeść :baffled::dry:
Aga-wszystko do kosza :baffled:
Paula
-:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Viki-gratulacje-wyników!!!-bardzo się cieszę
Kacha-dzień -dobry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry