• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia a ile razy ja się z t. nabijam a on potem nie pamięta :-)
asia to fajny wypadzik :tak: na pewno wypali ;-)

ja się kurde boję gdzieś dalej z młodą ruszyć bo nie wiem jak jej się spanie wtedy poprzestawia :baffled: no ale kiedyś trzeba zacząć... t. już zapowiedział, że jak się tylko ciepło zrobi to będziemy śmigać! a on chyba będzie tylko na paliwo zarabiał ;-)

reklama
asia ryki czyli okolice lublina :) wspomnij tam stefankee i je rodzinne strony gdzie biegala po polach i lasach a raczej betonie hehe
fajne te kapielowe atrakcje tylko ja to sie zaraz martwie czy nie uczula albo cos...
aaaa i tez gadam przez sen :)

a wieci co ?? ja nie przepadam za dalekimi wyjazdami... to znaczy moge pojechac tak jak teraz na troche ale juz do polski to mi sie tak nigdy nie chceeee

stefcia już cię miałam przywołać :-) na tych kosmetykach właśnie nie jest napisane od jakiego wieku są przeznaczone :sorry2: u nas to chociaż piszą...
kasia czytałam i pomyślałam, że to te moje :tak:

Stefanka-:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze zaraz nam się okaże że my nie tylko koko-pistacjowe ale i przez sen gadamy :-D:-D:-D:-D

co do tych dodatków do kąpieli -to właśnie masz rację ja bym kupiła -ale tak samo boję się że uczuli mi bąka i co potem???:baffled:

Stefanka, Lublin to Twoje rodzinne strony??
Studiowałam tam 5 lat i uwielbiałam to miasto. Super się tam czułam i żałowałam, że muszę wyjeżdżać jak skończyłam edukację. Ale jest co wspominać, oj jest ... :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

stefcia znalazłaś swoje miejsce na ziemi ;-) każdemu dobrze gdzieś indziej... ja np. nie wyobrażam sobie żebym mogła się wyprowadzić z mojego miasta. żadna metropolia i jakby zamknęli kopalnię to nie ma przyszłości :-( ale cóż, przywiązałam się...
zapomniałam napisać, że z gai niezła akrobatka ;-) moja z rowerkiem wyczynia podobne ceregiele
asia zapodaj jakąś historyjkę na dobranoc :-D

sylwia, alex widzę was! baczność kobity!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry