• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej.
Tadziu mi zasnął bez piluchy na podłodze:sorry2::sorry2::sorry2:
Witaj agnieszka.kk. Pewnie że możesz z nami popisać:tak::tak::tak: A mogę zapytać dlaczego chcesz do nas dołączyć a nie do mam z dziećmi ze stycznia 2007?

Kurcze chrypka mnie chwyta i mam duszący kaszel:crazy::crazy::crazy::crazy: Obym tylko Małgosi nie zaraziła.

reklama
bo jak dobrze przejrzałam to nie ma jeszcze wątku głównego dla mam ze stycznia 07' hmmmm a może założę i ktoś się odezwie:confused: to chyba dobry pomysł?jak myślicie?

Agnieszka dobry pomysł z nowym wątkiem ;-)
Ale zapraszamy też do nas i dzięki za propozycję pomocy ;-)

Weroniczka :-) może się nie zsiusia ;-)

No i zapomniałam wam napisać o najważniejszym...
Pamiętacie jak wam pisałam że moja młodsza siostra jest w ciąży?
No więc w lipcu urodzi mi się córcia chrzestna :-):-):-) AMELKA! :-)
cieszę się jak nie wiem... :-)

Ostatnia edycja:
Paula- to gratulacje dla siostry no i dla przyszłej mamy chrzestnej:-):-):-)
weroniczka- może ci nie zrobi kałuży;-):laugh2:
agnieszka.kk- witaj:-)
grzechotka- a nie masz jakiejś pod ręką, podzieliła bym sie z tobą bo ja mam czekoladę w szufladzie:-p
elcia- smacznej kawusi:tak:
kasiamaj - ja nie umiem wklejać takich fajnych obrazków, jak ty to robisz? Proszę o szczegółową instrukcje obsługi plisssss:sorry2::sorry2:

dzisiaj mi idzie całkiem nieźle z pracą:tak:
moz-screenshot-5.jpg
http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gif

Czesc

Paula- no to ogromniaste gratulacje! A Amelka to ostatnio dosc popularne imie....:tak::tak: czesto je teraz slysze....:tak:

Ide troche sie ogarnac, potem zajrze. Dzis siedze w domu, bo ma przyjsc lozko samochod Oliwiera, wiec musze czekac.... Dobrze by bylo gdyby przyjechali rano, to jeszcze bym gdzies wyskoczyla, ale pewnie przyjada przed 17:00....:crazy::sorry2:

reklama
dziewczyny założyłam nowy wątek mamusie styczniowe 07' wątek główny ale jutrzenka pisze że taki wątek już jest i że go odnalazłam hmmm tylko że ja właśnie nie mogę go znaleźć,wiem głupio to brzmi ale może ktoś zna bezpośredniego linka na styczniowe mamusie?
I dzięki bardzo że tak ciepło mnie przyjęłyście :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry