• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam Was!!!
Ale żeście nadziobałyście!!! Nie mam jak nadrobić... ja tak na chwilkę, mam mamusię i zaraz mnie zostawia. Witam nową duszyczkę i ściskam Was mocno. Dzisiaj idę na kontrolę z Marcelinem...zobaczymy czy wyśle nas w piątek na szczepienie czy jeszcze musimy odczekać.:baffled:
Buziaki

reklama
Jutrzenka ale Agnieszce chodzi o wątek główny który już założyła. :-DNie było takiego wcześniej. Wszystkie tematyczne. ;-):tak:

Dzięki dziewczyny. No i dwa kartony różowych ciuszków powędrują do Martyny :-)

Ela gratki dla Twojej siostry... Fajnie że tyle dzieciaczków się rodzi.

Muszę oddać mój czołg :-D bo Martyna musi mieć lekki wózio żeby go targać po schodach ;-)

Idę wstawić zupkę :-)

Czesc i czołem babki:-):-)

Gratuluję cioteczkom:tak:

Paula na styczniówkach nie ma głównego bo pewnie przeniosły cały wątek na zamknięty

Dota - Sylwioza:szok::szok:;-) zabrzmiało jak mimoza:-D:-D:rofl2:

Znowu boli mnie głowa:-( Chyba pójdę się kimnąc na chwilę

u mnie senności cd...:confused2: chyba zaraz pójdę w młodej ślady bo dziecię mi padło wcześnie na drzemkę...
sylwucha stefcia dziękować :-p
kasia co się stało? :-( dzisiaj już lepiej?
aga przespałam się z tym i nic! pewnie u fryzjera podejmę ostateczną decyzję :tak:
moja nigdy nie uśnie w rowerku :szok: tyle fajnych rzeczy dookoła się dzieje ;-)
asia rozumiem, że piszesz w końcu sprawozdanie ;-)
aneczka ty mnie nie znasz ale ja chętnie cię poznam :tak: nie musisz nadrabiać żeby być na bieżąco! wystarczy, że wpadniesz w wolnej chwili i napiszesz co u was! :tak:
stefcia dzień wagarowicza jest 21 marca ;-) wtedy legalnie :-)
kacha długo się wczoraj pucowałaś :-) nocną zmianę zamknęłaś ;-) a jak wrażenia pod nowym strumieniem wody? :-p
paula chętnie tylko dlaczego mieszkasz tak daleko? :-( no i gratki ciociu! :-)
agnieszka.kk witaj!
weroniczka to podłóż pod pupcię złożoną tetrę żeby choć trochę ochronić podłoże :-)
elcia ja pogratuluję jak zostaniesz ciocią :-p

a dla pominiętych
Bisous16.gif

ja korzystam z tych emotek jak mi jakieś brakuje:
Yelims-Smileys

reklama
Agnieszka już masz odzew :-) tylko ktoś napisał że to kolejny główny. Może ich zapytaj gdzie są poprzednie główne bo faktycznie ich nie widać :-)

Sylwia ja po drzemce budze sie z jeszcze gorszym bólem głowy. Wczoraj mnie tak bolała cały dzień. Kimnęłam sie z młoda dwie h i jak wstałam to myślałam że mi dyńkę rozsadzi :szok::-D:-D:-D

Kata ee tam daleko... Podeślę po Ciebie mój odrzutowiec :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry