• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć:-)
kasiamaj- jak samopoczucie dzisiaj?
asia- trzymaj się dzielnie, a jak Filipek zdrowy?
aneczka- zaglądaj do nas czasem:tak::tak:
joanna- a nie przesadzasz ty czasem:confused:
a tak a propos kadrów wiesz co przeczytałam że w "jak oni śpiewaja" mają problem żeby Joannę Liszowską i Ibisza zmieścić w jednym kadrze:-D:-D:-D:-D:-D wcześniej Kasia C. nie mieściła się bo była za niska:-D:-D:-D:-D

a dziś obudziłam się o 4 i było mi tak niedobrze że myślałam że jakaś grypa żołądkowa mnie łapie i przez godzinę spać nie mogłam bo mnie żołądek bolał:wściekła/y:
dobra zabieram się do pracy

reklama
witka !!!
moje dziecko jeszcze spi ło matko co to sie z nia dzieje???ale o 3 nad ranem zrobila sobie pół godz przerwe w spaniu hihihihh moze dlatego
ja pije kawusie i wiecie cio u nas snieg pada :\ szok wczoraj wiosna pelna geba a dzis snieg wrrrr

Kacha teraz mi sie przypomnialo, snilas mi sie w sobote, kaos blisko siebie mieszkalysmy i ja do Ciebie przyszlam, stalysmy i gadalysmy a Olis sobie chodzil po pokoju :tak::tak::tak: i nie pamietam wiecej :zawstydzona/y:

hej
witam sie tylko nie mam za bardzo weny do czytania i pisania ostatnimi czasy
chyba przez ta pogoda mam chandrę znowu szro buro i snieg pada ja chce do portugalii bo tam 25 stopni

Dzień doberek :-)

Jutrzenka weź sobie może jeszcze Ibuprom albo jakiś przeciwbólowy... ;-)

Kacha super że postraszyłaś obiboków ;-):-D widzisz od razu tak trzeba było... :-)

Kasiamaj zakopuj dołek :-);-)

Stefcia a gdzie macie tym razem wycieczkę?

Aneczka tak mnie ciekawi sprawa Twojej pracy? Na co się zdecydowałaś w końcu? ;-):-)

Grzechotka tabliczka czekolady i chandra minie :-):-D:-D:-D

Kata to wpadaj do mnie na fryzurkę ;-):-) Zrobimy coś fajnego :-);-)

Aga miłej pracy i oby nic Cię nie wzięło... :sorry2:

Właśnie psinek lizał mnie po nogach :-D jak fajnie...
U nas nic nie pada na razie ale już bym chciała z 15 stopni... :tak::-)
Nocka minęła ok bo zaaplikowałam Viburcol więc spała spokojnie, ale 4-ki idą bo czuć pod palcem ostre krawędzie pod skórą więc niech już wyjdą...

Witam
Mam na imię Agnieszka i mam synka o imieniu Alan który ma 2 lata i 2 miesiące.Tak sobie przejrzałam wasz wątek i chciałabym się zapytać czy nie miałybyście żadnych przeciwwskazań abym się przyłączyła do waszego grona.Co prawda mamą grudniową 07'nie jestem ale jestem za to mamą styczniowa 07'oczywiście i widzę że kilka mam jest za granicy co również bardzo mnie cieszy ponieważ my też mieszkamy na obczyźnie.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki !

reklama
Fakt między naszymi dziećmi jest rok różnicy ale zawsze możecie podpytać się koleżanki jak to będzie gdy wasze dzieciątko będzie np. w okresie buntowania się tzw.bunt dwulatka:) a poza tym przecież każda z nas jest mamą i zawsze temat do rozmowy się znajdzie:)

Dziękuję że mogę z wami popisać:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry