• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota wez bo sie jeszcze przyzwyczaisz hehe i na nocke sie przestawisz hehe
jutrzenka a ty jak dzis urlop przetrwalas ?? hehe ja mam ochote jutro isc na wagary ale nie moge bo idziemy na wycieczke i potrzeba wiecej ludzi i nie moge tego zrobic dzieciakom nie ?? a pozniej mamy koltrole jakosci hehe no i tylko piatek mi pozostaje na wagary a juz w piatek to mi wszystko jedno hehhe

reklama
Dzieki:-)
Widzicie dzis wyjatkowo mialam chwilke ale ide juz lulu bo Antkowi zeby ida i dzis przed 5 pobudka, potem 12h w pracy a jutro mam nocke wiec znowu spania nie bedzie :-(:baffled:papa

Stefcia przetrwalam ;-), jak milo ze pytasz .
Nie rob dzieciom przykrosci lec do roboty ;-), dasz rade jutro juz wtorek, potem sroda czwartek i juz prawie weekend :tak::tak::-):-)
Maly dzis jakis jeczacy caly dzien, moze to zeby :confused:

Aneczka zagladaj jak masz chwilke, zawsze jest z kim pogadac, zdrowka dla dzieciaczkow i mniej pracy zycze :tak:

Sylwia nie chowaj sie, widze Cie :)

Ostatnia edycja:
powiem wam ze Gaja mnie ostatnio rozbroila. kapalam ja ale ze bylam zmeczona to zapomnialam jej umyc zeby no i wynosze juz ja w reczniku z lazienki a ona krzyczy "yy" i pokazuje mi na szczoteczke i krzyczy hehe i daje mi do zrozumienia ze bez umytych zebow nie wychodzi z lazienki hehe dobra nie ?? ona kocha mycie zebow !!

Jutrzenka ależ ja się nie chowam, tylko nie mam co pisac:baffled:
Jakbym chciała się chowac to w ustawieniach zmieniłabym się na niewidoczną jak co niektórzy:-p:-D:-p:-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry