• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ło rany kobity zasypiam na stojąco! :confused2: nie wiem czy przyjdę do pracy na nockę :-)
czy u was też tak sennie?

kacha tylko się nie utop! jakich argumentów użyłaś? chyba nie cielesnych? :-D;-)
stefcia te szelki to mi się z obrożą kojarzą :szok: jak je się zakłada? a ten plecak je jakoś maskuje czy co?
anetka ile w tym gipsie będzie chodzić? :-(
paula jestem coraz bardziej przekonana do tego sharpa ;-) made in japan jednak a nie czajna ;-)
co do namiotu - mamy mniejszy. zaraz wkleję fotki w zabawkach...
jutrzenka zazdroszczę ci tych zakupów :zawstydzona/y: ja to bym co miesiąc mogła coś zmieniać... fajnie się urządzać :tak:
eksperymentów się nie boję zwłaszcza jeśli chodzi o włosy. nawet na fryzjerkę się nie pogniewam jak mnie źle ostrzyże bo to nie zęby i odrosną
kasia ja fryzurę to prawie mam :-) tylko kolorek no i te boczki :wściekła/y: nie wiem co z nimi :confused:
pryzybela to normalne ;-) moja aż piszczy na spacerze jak widzi dzieci ale prawie wszystkie od niej uciekają :-( dobrze by było jakbyś mogła się spotkać z kimś kto ma dziecko w podobnym wieku, albo jakieś spotkania zorganizowane. ja umawiam się z kumpelą od miesiąca i się spotkać nie mogę :wściekła/y: jej córeczka jest z 13 grudnia
weroniczka :-D to teraz maślanki nie będzie przez najbliższy czas bo się przepijecie :-)

EDIT: stefcia dodam jeszcze do pary: brwi i rzęsy oraz body, pajac, śpiochy i półśpiochy :-D

reklama
kata woj moze ci sie to zle kojarzyc ale bardzo praktyczne sa te szelki no i gwarantuja ci ze dziecko ci nie zginie :) a to co ja znalazlam to taki plecaczek ze smycza :) uwierz mi ze jak dziecko ci upada to latwo i bezpiecznie jest podtrzymac na szelkach.
weroniczka nie przyjdzie na nogach bo ma za daleko i jest leniwa :( dalam jej pare funi na droge i kopa na popedzenie hehhe jak nie przyjdzie do piatku to jak w koncu przyjdzie mozesz ja opier... ze jest powolna heheh niestety wszystko w niej bedzie pomietolone bo ta paczka strasznie sie scisnela..

stefcia obawiam się, że u nas takich nie ma a są ładne i praktyczne z tego co piszesz :tak:
a tak na marginesie to fajna babka z ciebie! :-) taki łagodny masz wyraz twarzy ;-) w ogóle fajnie was wszystkie zobaczyć na zdjęciach :tak: a mam pamięć wzrokową i przynajmniej wiem do kogo posta piszę ;-)

Stefanka,bo mały perwersik od czasu do czasu jest wskazany;-):-p
Kata zachowałam się po prostu jak wredna małpa, już mnie tak to wkurzało, że poszłam do agencji i postawiłam sprawę na ostrzu noża. Zapytałam się co wolą? Czy żebym kupiła sobie nowy bajerancki prysznic i odliczyła od czynszu, czy mam zerwać umowę z ich winy (mam w umowie zapis, że agencja zobowiązuje się do napraw w ciągu 24 godzin), a w przypadku braku zwrotu kaucji czy mam skierować sprawę na drogę postępowania sądowego:crazy: Reakcja była błyskawiczna, przy mnie zadzwoniła babka do majstra, a chwilę po tym jak weszłam do domu i on się pojawił:-)
Zmykam, bo Na Wspólnej się zaczęło :-)

Ahooooj:-):-):-)

Urzędowe sprawy załatwione pomyślnie:tak: Tylko dwie godziny zmarnowane:baffled::baffled:

Stefanka ja mam takie szelki na spacery i jak dla nas jest super

Kata-woj a ja to niby nie fajna?:confused::szok::rofl2:

Weroniczka na pewno super to miejsce:-)

Wiecie co, zmęczona jestem:-(:-(:-( i chyba pójdę wcześniej spac:-(:-(

sylwia o was już wcześniej pisałam, że fajne babeczki jesteście :tak: a stefcię mam od wczoraj w znajomkach ;-)
kacha
Super08.gif

reklama
witam

Kacha to niezle sie zapuscilas przez ten czas, godzine druciakiem sie bedziesz szorowac :-D:-D:-D

Stefcia perwersja powiadasz?? z doswiadczenia Ci sie kojarzy :-p:-p:-p;-):-D

Kata powiem Ci w tajemnicy ze wiekszosc tych zdjec z nk to nie one tylko fotomontaz ;-);-);-),

Weroniczka :-D:-D:-D, a jakie mleko kupujesz chlopakom??, takie normalne i nic im nie jest ?

Kasia ale maly przysnojniak :tak:

Pryzybelka moj tez sie cieszy do dzieci :tak:

Iza ta babka co sie do Ciebie dobija na nk to ja :))), pisze jakbys nie kojarzyla :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry