• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kobietki moj babel juz wstal i teraz podchody do namiotu robi, do samych namiotow juz wchodzil ale boj sie tunelem przejsc jeszcze, jak tylko porobie fotki to wrzuce ale najpierw musze baterie od aparatu naladowac a robie to juz od tygodnia chyba :-D:-D:-D:-D

reklama
Hejka po poludniu
Przeczytalam i juz zapomnialam co mialam pisac.....:sorry2: a w ogole to ostatnio mam bb lenia, takiego jak niedawno Sylwia....:zawstydzona/y:

No wiec bylismy na spacerku, ale niedlugo, choc pogoda sliczna. Jak patrze na zdiecie Kuby, to sie nadziwic nie moge- czapa, kurtka, rekawiczki... Oliwier pomyka w samym juz tylko sweterku...:tak::tak: No i tez mi sie nawet dzis lazic nie chcialo, a zazwyczaj wychodze na 2-3 godziny....

Hej Dziubeczki :-):-):-) (widzicie jak ja ładnie Was nazywam:-p)
Ogłaszam wszem i wobec, że mam prysznic zrobiony :-D:-D:-D Co prawda musiałam wziąć sprawy w swoje ręce, zastosowałam mały szantażyk w agencji nieruchomości i pan się od razu pojawił jak tylko wróciłam do domu:tak:
Idę się wreszcie tak porządnie wykąpać za cały tydzień:-)

Ależ mój mąż jest zakręcony. Pojechał do sklepu kupić mleko dla dzieciaków. Patrzy a tu taka niska cena. No to się rzucił i kupił kilka litrów. Ja rozpakowywuję czytam a tu napisane maślanka. No i teraz mamy kilka litrów maślanki w domu a mleka niet:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

weroniczka dla faceta mleko to to samo co maslanka a sukienka to to samo co spodnica :))
a wiesz ze ci wyslalam paczuszke kochana ?? hehe mam nadzieje ze dojdzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry