• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

1501.gif
i zero pomocy!!! buuuuuu!!!
niech mnie ktoś przytuli!!!-bbuuu!!!
nikogo nie ma.........no to idę..........sobie
dobrej nocy
Wam życzę;
494.gif

Ostatnia edycja:
reklama
hej, przeżyłam ciężki dzień w pracy uffff :happy:jutro kolejny :baffled:

kasiamaj- a tobie co???:sorry2:ja cię przytulam mocno :tak::tak::tak::tak: i uśmiechnij się :-)bo ten dół to jakoś mi do ciebie nie pasuje :no: :confused:i dzięki za zaoferowanie pomocy w pracy ale chyba by ci się nie spodobało:no: Kubuś śliczny na tych zdjęciach:tak:
kata- no i co wymyśliłaś nową fryzurkę dla siebie?
kacha- no to w końcu możesz się porządnie wyprysznicować:tak::tak:
wszystkie was ściskam bardzo mocno

no i ogólnie to padam na twarz tak jak mój mały dziś padł na rowerku jak go tata woził:-D:-D:-D:-D i nawet nie zauważył że uśpił malucha:-D:-D:-D

Cześć Kochanieńkie!

Przepraszam, że się nie udzielam, ale mam w domu i w pracy urwanie kapelusza.
Postaram się nadrobić bb w najbliższym czasie.
Tymczasem trzymajcie się ciepło i nie dajcie żadnym deprechom (Kasiamaj).

hello!!!!
ja dopiero teraz bo szogun nie spał w południe dobrze że zasnął to sobie musiałam chałpkę sprzątnąć i jestem...
pogoda do kitu bo pada drobny deszczyk i nie było spacerku:wściekła/y:
jutrzenka super telewizor:tak:
kacha a to była długa i ciepła kąpiel w końcu:tak:;-)
kasiamaj uśmiechnij się:-)
asia nadrabiaj jak będziesz miała chwilkę:tak:;-)
aga dobry sposób na usypianie mąż wynalazł:-D
sylwia ale sprawa załatwiona...
stefcia plecaki fajne:tak:
dotka buziaki;-):-D
i zapomniałam:dry::sorry2:

No i tutaj tez to samo ;-)
No wiec ;-)
Jestem za odlaczeniem mnie od watku zamknietego:tak:;-)
Musze sie troche usprawiedliwic zeby nie bylo.
Czasem zagladam ale raczej nie na zamkniety bo nie jestem taka wscipska zeby czytac o waszych problemach bo faktycznie czesc dziewczyn mnie nawet chyba nie zna.
Na gg owszem czesto jestem bo jakos tak mam ustawione ,ze wlacza mi sie automatycznie i jak dzieci np. ogladaja bajke albo siedzi maz to tez bywam jako "aktywna" No ale czasem bywam i na bb, raz na jakis czas pisze cos na watku od Witka bo tam wszystkie dziewczyny pisza raz na jakis czas.
Ciezko mi jest wlaczyc sie do was w rozmowe, jak wtedy kiedy wejde sa 3 dziewczyny, ktorych nie znam i nawet jak cos napisze to za tydzien ciezko mi bedzie odszukac to co pisalam i co te ktore znam mi odpisaly:sorry2:
Szkoda mi bo bardzo was lubie ale niestety tak to wyglada, mam dzien-noc-2 dni wolnego musze gotowac obiadki na dni kiedy mnie nie ma, robic pranie zakupy itd wtedy kiedy jestem.Nie jest lekko i niestety na przyjemnosci maaalo czasu.
Wiec na koniec jeszcze raz - Wcale sie nie obraze i rozumiem i zgadzam sie i w ogole na odlaczenie mnie od zamnknietego:tak::tak::tak::tak:
Pozdrawiam was wszystkie przy okazji;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry