• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota ty żartujesz czy serio gadasz?? :-);-) miałam kiedyś rude ale jak mam długie to i tak związuję w wysoki kucyk bo nienawidzę jak mi włosy majtają wkoło twarzy :wściekła/y:
kasia czyli konsekwencja :tak:
weroniczka ale tam musi być pięknie! :szok:

reklama
Witam
Weroniczko kusisz nas tu :tak: powiem ci że się nawet zastanawiam ale twoja trójka plus moja nie wiem czy my wtedy wypoczniemy :tak:
Jutrzenko ładny telewizor i firma tez dobra ja ma monitor od koma tej firmy

Dzieciaki w przedszkolu a Madzi marudzi ja nie wiem co. Prze 2 dni wyszło jej aż 3 zęby ale za to płakał w nocy przez tydzień :-( A z Roksaną dobrze palec od nastawienia kość boli tylko jak nim rusza :tak:w czwartek Mam kontrole to zobaczymy czy wszystko oki. Ale jej się tak nudzi bo ani nie może rysować, jeździć na rowerze, huśtać:no:

Anetko myślę że spokojnie byśmy wypoczęły. A przynajmniej nie byłybyśmy bardziej zmęczone niż zwykle;-);-) A przynajmniej nasze dzieciaczki miałyby towarzystwo:tak::tak::tak:

Weroniczka bardzo ciekawe miejsce z opisu. ;-)

Anetka oby paluszek szybko się goił...

Jutrzenka fajny tv a jaka cena :szok: ło matko...

Dota ja mam jeszcze taki wielki i waży ze 40kg :szok: aż mi się płyta od szafki pod nim ugięła :szok::wściekła/y: ale mamy w planach kupno. Może sharp aquos ;-) ale to za jakiś czas.
Ten ma dopiero 5 lat i śmiga jak nówka ale D coś przebąkuje żeby go zmienić... :dry: gadżeciarz :-D

Kasiamaj piwnica dobry sposób ale nie mam :-p:-D a psiaki bardzo mądre i szybko się uczą... :tak:;-)

Kata no u mnie też mało miejsca na namiocik a chętnie bym takowy sprawiła Julci :sorry2:

Idę popracować bo mam zaraz młodą damę na strzyżonko ;-):-)

hejo :-D:-D:-D

ja robie obiadek dopieor bo bylismy na miescie rozejrzec sie za marmurem na kominek :tak:

Anetka biedna ta Twoja Roksanka, dla takiego dziecko jak nie ma co robic to zalamka :no:, i jeszcze zebolki Madziulki, ach te dziecaczki :happy:

Paula w Media 3400 wiec tanszy :tak::tak:

Weroniczka a taki zlot tez bylby fajny :tak::tak:, jakby dalo rade to moze nastepny :tak:, najwyzej dziedy by w samochodach spaly ;-):-D:-D

Kata nie mam pomyslu, sama dla siebie nigdy nie wiem co bym chciala i wogole boje sie eksperymentow :confused::confused:

Elcia jaka Ty rozmowna ostatnio :szok::szok::szok::szok:

Ewedja fajny namiocik :tak:, jak maly zareaogowal, wrzuc jakies fotki

my już po obiadku :tak: byliśmy też na spacerku przed domkiem-pożyczyłam Kubie samochód od sąsiada młodego taki był zahipnotyzowany że jeżdził nim prawie godzinę po całym podwórku w jedną i drugą stronę-(wrzucę Wam może coś jak zrzucę na komp.) a na razie obiecałam Wam fotkę z wczorajszego spacerku.no to wstawię.na 18-tą jadę poćwiczyć i muszę jeszcze zakupki zrobić bo przez week wywiało wszystko z lodówki.:tak::-)
.Kata-i co wymyśliłaś coś z włoskami?? bo mnie jak kiedyś naszło to z takich za tyłek wyczarowałam takie do ramion.:tak:

a to już Kuba przed domem
kubu5942.jpg

spacerb.jpg

Hej Dziewuszki!!!:)
Narazie sie tylko witam, bo jeszcze nic nie przeczytalam na glownym, a i teraz musze zupke gotowac poki Kaya spi, wiec nadrobie pozniej:tak:

Powiem tylko ze kurcze moje dziecie strasznie ciagnie do innych dzieci....Poszlismy wczoraj do pralni i tam taki slodki roczny Murzynek byl, to Kaya juz przez oszklone drzwi go zaczepiala, a potem chciala go przytulac i nawjali cos miedzy soba po "bebejsku" i ganiali sie (bo ten maly juz pieknie chodzil), ale jak kolega wyszedl ze swoja mamusia, to czarna rozpacz byla i nam sie dziecinka rozplakala.... No i albo musimy ja czesciej zabierac do maluszkow, albo trzeba sie nad rodzenstwem powoli zastanawiac, bo az zal patrzec jak dziecku brakuje kontaktu z malymi dziecmi....Do tej pory to sie czasem widujemy ze znajomymi z dziecmi, ale raczej starszymi, a to zupelnie inna bajka... Jest jeszcze opcja, ze to po prostu pierwsza milosc byla dlatego taki placz;-):-D

Dobra uciekam naraie, pomachanko do wszystkich!!!!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry