• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my juz po spacerku kawusie wypilam mala spi wiec was se czytam i cwicze na stoperze
WERONICZKO a zdradz tajemnice co jes a i ile cie dietetyk kossztowal:)

reklama
Ewedja-świetny ten Was namiot-ile daliście?-kurcze może Kubie byśmy kupili ale u nas nie ma tego sklepu-pisałaś lidl???bo mi uciekło!!!
Kata-codzienność-ehhhh ale co zrobić :confused::baffled:
co do włosków -to Ci nie doradzę -bo sama mam takie dylematy jeśli chodzi o czuprynkę-jak mnie najdzie na zmianę to nie wiem co począć???

moj babel spi ja koncze pic kawe i musze ten namiot rozlozyc to jak wstanie to bedzie mial niespodziewanke:tak::tak::tak::tak:

kasia maj kupilismy w lidlu za 20 euro, mam nadzieje ze zda egzamin bo to moje dziecko to wlazi gdzie popadnie

No więc zacznę od tego, że to jest mój domek( a dokładniej moich rodziców domek, który odziedziczyli po rodzicach mamy). Tak na codzień tam nikt nie mieszka. Domek jest we wsi Ropa w Beskidzie Niskim, ok. 40 km od granicy Słowackiej w Koniecznej. Dom jest właśnie po gruntownym remoncie więc jest poprostu śliczny:tak::tak::tak: Przed domem mamy dużą łąkę a na jej końcu górka z lasem. Zresztą pod koniec łąki sarny mają wodopój:tak::tak::tak: Jakieś 200 m od domu jest rzeka w której można się kompać ( ale jest bardzo zimna) a 3 km od nas jest zalew Klimkówka:tak::tak: Do najbliższego miata jest ok 14 km. Acha przed domem jest dość duży dmuchany basen i huśtawka. No i dużo, dużo zieleni. Generalnie jest tak, że ja dzieciaki wypuszczam przed dom i albo sobie z nimi siedzę na polu albo robię obiad w kuchni wiem że one są bezpieczne:tak::tak::tak::tak:

Ela a co do diety to wyeliminowałam mąkę pszenną i przez pierwszy miesiąc cały nabiał. Oprócz tego dużo warzyw i duszone mięso. Cukier zamieniłam na miód. A dietetyczkę mam z tej strony : http://kavi.com.pl/

Kata-znalazłam te namioty-u mnie to zdałoby egzamin bo jest miejsce i w domu i na podwórku znalazłam taki -http://www.allegro.pl/item575743119_namiot_dla_dzieci_domek_iglo_tunel_najtaniej.html
nawet fajny.:tak:
pytasz o usypianie w J wykonaniu...-różnie-jak dam małemu cyca to czasem zasypia i go odkładam a jak nie to po zjedzeniu postoi trochę w łóżeczku a potem J sie nim zajmuje tzn.usypia
jak Kuba wstaje -to on go znów kładzie i tak kilka razy i Kuba po jakimś czasie odpada.często płacze ale i tak zasypia po jakimś czasie- trzeba go tylko po pupci głaskać mówić CCCIII i jest ok:tak: -+ do tego kołysanki.

EDIT-Weroniczko -a masz jakies fotki tego miejsca -domku??

Ostatnia edycja:
Weroniczko-a na jakiej zasadzie miałby być ten pobyt w tym miejscu?-będziecie wynajmować?czy tak piszesz żeby się razem spotkać?
może u Ciebie zrobimy zlot!!!:tak::-D:-D-damy Ci tysiaka :-);-)za całość:-D:tak:-jeśli miałabyś fotki to plis....

Edit-
idę robić obiadek.
i Wam -tym co jedzą i jeszcze nie jadły-SMACZNEGO

Ostatnia edycja:
Kasiu ja poprostu szuakm kogoś kto by tam ze mną był. Bo sama nie chcę tam z dzieciaczkami jechać bo bym się zanudziła. Zwłaszcza że ja niezmotoryzowana jestem:sorry2::sorry2: A to nie wynajem tylko przyjechanie do mnie w gości:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Czyli poprostu jedyny wydatek to jedzenie. A zlot tam bardzo chętnie tyle tylko że dużo nas się tam nie zmieści:sorry2: tzn. Są 4 pokoje na dole a na poddaszu to niewiem ile i jak bo jeszcze nie widziałam po remoncie:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Weroniczka ale fajnie opisałas to miejsce:tak::tak:no to nic innego jak sielanka,sielanka......:-)

Kata a moze zapuscisz sobie włoski??? i wtedy zrobisz sobie takie ogniste-rude.....;-);-):rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry