reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Kurcze masz racje...może lepiej nie???-moje chłopaki się bawią na dole i jakieś dziwne dzwięki wydają
miałam Ci powiedzieć -masz fajowe smerfiki.

miałam Ci powiedzieć -masz fajowe smerfiki.

kasiamaj
mama 2007/2010
fajnie czekam 

kasiamaj
mama 2007/2010
ok-zaraz zobaczę 
EDIT-
Ola a gdzie Ty to dodałaś???-bo nie widzę???

EDIT-
Ola a gdzie Ty to dodałaś???-bo nie widzę???
kasiamaj
mama 2007/2010
no..to teraz widzę -świetny piłkarz
;-)
EDIT
zaraz pewnie chwilowo zniknę z BB-bo musimy z J fotki wybrać do wywołania-jak pojedziemy do Gdańska to musimy szwagrowi mojemu zostawić.żeby nam wywołał.a jest tego....hohoho-i jeszcze więcej.nie wiem czy się wyrobimy-jak ostatni rzut robiliśmy to coś ok 700szt.jakieś ok 200 było mojej siostry.-a teraz znów mi coś nagrała na płytkę.

EDIT
zaraz pewnie chwilowo zniknę z BB-bo musimy z J fotki wybrać do wywołania-jak pojedziemy do Gdańska to musimy szwagrowi mojemu zostawić.żeby nam wywołał.a jest tego....hohoho-i jeszcze więcej.nie wiem czy się wyrobimy-jak ostatni rzut robiliśmy to coś ok 700szt.jakieś ok 200 było mojej siostry.-a teraz znów mi coś nagrała na płytkę.
Ostatnia edycja:
reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
Ola...-hmmmm-no obaj do tatusia-podobni "dołem" a tak na serio to może i masz rację choć takie maluszki szybko się zmianiają.mój też było kilka wersji do kogo podobny-już dziadkowie w grę wchodzili-a ja tam podobieństwa nie widzę-nasz jest mieszany.........trochę po mamie trochę po tacie