• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

wiecie co??? a ja teraz jestem pewna że Ola14024, malinka27 i Justyna222 to są te same osoby:sorry2:
W każdym przypadku jak reszta dziewczyn pisze, że pachnie ściemą to koleżanka usiłuje przekonac że pisze prawdę:wściekła/y: za każdym razem tak samo.
Uczciwy człowiek ma jakąs dumę i po takich atakach poszedłby sobie:sorry2:

Stefanka u mnie też świeci ale wiaaaaatr jest straszny:baffled::baffled::baffled: weź go troche odemnie jak u Ciebie taki upał:sorry2:

reklama
hehe no dobra, podziele sie medalem z Elcia i Stefcia, tylko wiecie one sie baly zaczac a ja jestem odwazna :-D:-D:-D

Justyna jakos nie przekonuje mnie to co piszeszz :no::no::no:, i akurat dzis sie zarejestrowalas ???

Dziewczyny powiem wam tak -Uczciwy człowiek się nie tłumaczy bo nie ma z czego;-)a jesli mi nie wierzycie i obarczaciue Mnie winą za jakąs chorą babe to :sorry2::-(sory......jesli chodzi o te 3 konta ktore niby ma taka sama osoba i jedno z nich mówice ze jest moje to przeciez nie jestem taka głupia ZEBY pisac z 3 kont naraz i wysmiewac sie sama z siebie:wściekła/y:z resztą nie mam sie z czego tu tłumaczyc:crazy:Przyszlam tu myslalam ze fajne z was babki i mozna z wami pogadac ale jak widac odrazu na mnie najezdzacie....:-(

Ostatnia edycja:
ufffff witam Was kochane
Mam doła mąż mnie wkurza do tego jeszcze ta ola.........kurde pierwszy raz jestem świadkiem czegoś takiego...ja tu kombinuję, żeby w natłoku obowiązków do Was napisać a ktoś ma tyle czasu na ściemnianie, mój kochany synek rozrabia i wszystko wrzuca do swojej fontanny na kulki...teraz fridęwpycha, aż dziw że ta zabawka jeszcze działa.

iza no cóż... ktoś ma za dużo wolnego czasu i nudzi mu się ;-)
szkoda tylko adminów bo przez takich
Grrrr28.gif
mają masę roboty :-(

reklama
oj kacha bo ja ci zapomniałam życzyć udanych łowów :-);-)
więc teraz nadrabiam: udanych zakupków!
też tak macie, że jak idziecie do sklepu to tylko na dziecięce? :-)
bo ja sobie mało już kupuję... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry