Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Takie drogie ciuchy to ja na ebay'u kupuję

z popisów mojego małego to jeszcze jest wkładanie czego popadnie do pralki, ale już nie do bębna tylko do szufladki na proszek
a że ja wlaewam płyn do prania bezpośrednio to czasami może byc zonk, jak nie sprawdzę czy czegoś tam nie ma
ostatnio wsadzil telefon
i małego kamyczka który mógł całą pralkę zablokowac

Jak w Polsce byłam to w ogóle nad Olisiowym łóżeczkiem powiesiła jakiś święty obrazek, żeby niby go chronił
Od razu go zdjęłam, bo Młody napierdzielał w szczebelki, obrazek by spadł na niego i jeszcze by mu krzywdę zrobił zamiast chronić. W ogóle jakby moja babcia się dowiedziała,że nie chodzę tu do kościoła to już na pewno miałabym murowane godzinne kazanie przez telefon :-) Czasami jak widzę, że babcia dzwoni to po prostu nie odbieram, udaję wielce zapracowaną 

moze w domu wtedy będzie spokój
8ft trampoline on eBay, also, Trampolines, Outdoor Toys Activities, Toys Games (end time 22-Mar-09 21:28:27 GMT)