reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-) i ja się witam:-)
grzechotka- no to się zabieraj za robotę
NonNon03.gif

sylwia- u mnie z jedzeniem jest rożnie, raz mu się chce jeść i wszystko zjada innym razem tylko wrzeszczy że chce pić a jedzenie wypluwa:dry:
asia- temat pracy- aspekt prawny małżeństwa bleeee, ale dam radę chyba....
alex- biedny Oliwierek, zdrówka dla niego- jak Łukasz robił tyle kupek to się okazało że ma infekcję gardła, może lepiej skonsultuj się z lekarzem jak on tyle kupek robi
viki-gratulacje wydania tomiku:tak::tak:
kacha- bedzie dobrze, musi być- trzymam kciuki, a może T. też się tym stresuje że taki czepliwy:sorry2:
kasiamaj- udanej wizyty u dziadków
grzechotka- gratki dla Kubusia za ładne spanie, oby tak mu zostało

a u nas nocka też spokojna, jedna pobudka o 3.40 na amu:-) wyspałam się:happy2: w pracy mam dziś luzik bo nie ma kierownika:happy2:
a po południu jade na zkupy bo wypłatę wzięłam, wprawdzie po opłaceniu rachunków niewiele tego zostanie ale musze zrobić zapas pampersów, kaszek no i uzupełnić garderobe małemu:tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry babeczki.
Jak się dziś czujecie?
Ja nawet się wyspałam mimo że brygada STM wstała jak zwykle o 6:sorry2::sorry2::sorry2:
Małgosia i Tadziu jeszcze troszkę zaziębieni ale mają się już lepiej. Teraz Małgosia śpi, Tadziu mi coś opowiada a Staś maluje salaterkę dla mojej siostry na urodziny. A ja piję sobie kawkę:tak::tak::tak: bo Maleńka już nie reaguje brakiem snu jak ją wypiję:tak::tak::tak:

Hej dziewczynki
wpadłam życzyć miłego dnia!!!! ja trochę ogarnę mieszkanko i jak mały wstanie fruuuuuuuuuuuuu na szczepienie:zawstydzona/y:
U nas szaro buro, a wczoraj było tak ładnie i mały wyszalał się w parku:cool2::dry:
pa cioteczki

Załączniki

• miłego dzionka.jpg
    miłego dzionka.jpg
    2,9 KB · Wyświetleń: 39
Czesc :-)

U nas spokojnie w nocy... wszystko widze ze powoli wraca do normy, tylko jeszcze sama woda leci z tyleczka i ciagle zmieniam pieluche za pielucha.....Ale ogolnie maly juz aktywniejszy i nawet skory do lobuzowania.... Czyli idzie w dobra strone....:tak:

Weroniczka- brygada STM ? :-D:-D:-D Oj, wesolo musisz tam miec....:tak:;-):-):-D
Iza- powodzenia na szczepieniu. My odwlekamy juz nie wiem ile... no bo ciagle cos wyskakuje.....:sorry2:
Stefanka- wiesz, ja je wyprobuje, bo tez widzialam reklame... zdaje sie ze one sa bez dodatku cukru i to jest fajne, bo niektore produkty sa bardzo przeslodzone, zwlaszcza polskie produkty....:sorry2:

siemka:-):tak:

A my po spacerku-byliśmy we trójkę, miło było...Krzyś pojechał do pracy a my teraz t domku:-)i nawet ciepło dzisiaj-chociaz słonka nie ma....

milego piątku i usmiechnijcie sie bo weekend tuż tuż:-)

reklama
Witam

Napisałam długiego posta to te chole..ry z elektrowni prąd mi wyłączyli na 15 min

Weroniczko brygada nie zła ,mam podobnie jak ty wiec wiem co teraz masz w domku. Rano jak wstaje z kurami to muszę przebrać Madzie bo zawsze jak wstaje to robi kupkę potem jeść jej zrobić następnie Sebek chce pić potem budzęRoksane bo ona lubi pospać i śpi jak kamień nic ją nie budzi nawet wrzaski rodzeństwa :-D szykuję im ubranie, prasuję i częściowo pomagam się ubrać i robię śniadanie zanim się obrobię jest godz. 9 rano i tak codziennie

Dotaz ty to zawsze w dobrym humorze jeszcze nie widziałam cie negatywnie nastawionej

Alex cieszę się że już dobrze u was :tak:bo to chyba najgorszę co może być wymioty i biegunka
kal.aga zakupowe szaleństwo czeka cię dziś i widzę że humorek też dopisuje :-) ja czekam na swoją wypłatę:-( będzie dopiero 1 Kwietnia krucho u nas z tą pensją jedną oj krucho
Grzechotko fajnie że mały ci już przesypia całą noc i że choróbsko odchodzi
Jutrzenko ty pracusiu no i pochwal się komodą

Do góry