reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór:)

Kurcze Dziewczyny, żywcem nie mam kiedy do Was zaglądać, a tak za Wami tęsknię:-(
Wiktor robi się coraz bardziej absorbujący, wszędzie włazi, wszystko ściąga, trzeba mieć oczy wokół głowy ... także jak on nie śpi to nawet kompa nie włączam, no a wieczorami po prostu padam na pysk:baffled:.

Do tego dochodzą wieczorne przeboje z karmieniem ... (Sylwia ja też mam niejadka:angry:) ... wczoraj to już się popłakałam bo latałam za nim po całym mieszkaniu, żeby choć trochę kaszki zjadł, bo wiem, że jak nie zje będzie się w nocy budził milion razy i darł wniebogłosy ... a wolałabym, żeby nie przywykł do nocnego jedzenia:sorry2:.

Ataata super robisz te aukcje! Nie dziwne, że tylu chętnych masz:-). Sama bym się chętnie nauczyła, bo z takiej obróbki to ja noga jestem, a też trochę mam do sprzedania;-) ... tylko, że czasu brakuje:baffled:
Viki gratuluję wydanego tomiku:) Co do spotkania w Krakowie to bardzo chętnie ... tyle, że w sobotę to ja niestety jestem uzależniona od tego, kiedy wróci Ł:-(

A wogóle to prawdę mówiąc też mam doła ... :baffled: ... szlag mnie trafia, bo przez ten pierd ... kryzys czy coś tam, Ł pracuje po dwa tygodnie w miesiącu, i tak cholernie się zrobiło krucho z kasą, że zaczynam się denerwować, a nie lubię jak mi oszczędności na czarną godzinę topnieją:-(. Nic specjalnego nie kupujemy, chcielibyśmy zmienić mieszkanie na większe, ale po prostu ... nie ma za co:angry::angry::angry: ...

Ale marudzę ... idę ... papa ...

reklama
A my juz dupke i pipke wyleczylismy bez niewiadomo ilu kremikow... tylko pogarszaly...

Alex kup w aptece rumianek i po 4 dniach nie bedzie sladu po odparzeniu :tak:
Ja zaparzalam 10 torebek w garnuszku i siup do wanny ten wywar:tak: i w tym czasie staralam sie ograniczyc do minimum wszelka chemie (plyn do kapieli, szampon) :tak:
jak masz mozliwosc to i wdzien mozesz go wsadzic do takiego wywaru... polecam ;-)

Monia pomarudz jeszcze :-p;-) to taka zacheta ;-):-D ucmokaj niejadka...

Moja potomka dopiero usnela... ufff:zawstydzona/y:...

paula to wolne:-D:-D
viki gratulacje dla tomiku:tak:
alex ja ci nie doradzę bo u nas tylko się sprawdza ''sudocrem''
monia witaj w klubie dziecko wszędzie wchodzące gdzie się da:-D:-D:-D
ataata zdolniacha z ciebie super allegro...

paula zawsze mnie rozwala jak piszesz "potomka" bo ja zawsze czytam "podomka" bo pierwszy raz to od ciebie uslyszalam "potomka" heheh takie okreslenie heheh
alex poprostu niech se chlopak polata z golym tyleczkiem to sie wywietrzy hehe

monia u mnie problemu niejadkiem ale mimo wszystko czasami zostawia i wyrzucam :( ale nigdy jej nie zmuszam hehe i tak ladnie wyglada prawda ?? raczki jak baleroniki hehehe

witam

kurde dopiero zaczal mi jako tako net chodzic, myslalam ze mnie szlag trafi, ciagle mi sie kasowalo po napisaniu posta :wściekła/y::wściekła/y:.

Monia z kasa to tak kurde jest, nigdy nie jest jej tyle co potrzeba, mi sie zawsze cos nieprzewidzianego trafi jak cos zaplauje, np w tamtym miesiacu w moim aucie padl akumulato a dzis R pojechal do BP i tam mu juz nie odpali woz i musial do swojego kupic :angry::angry:

Asia nie smutaj sie, raz jest leiej raz gorzej, trzymaj sie kochana i poprawy nastroju zycze

Kasia doskonalne Cie ruzmiem, tulam Cie bo wiem co czujesz :-:)-(, moze bedzie dobrze :tak:

Stefcia glowa do gory :tak::tak:, Ty jestes cool babka, i musisz nam tu pozytywna energie przekazywac a nie sie smutac, :no:, poprawy humorku zycze

A ja tez mam niejadka :angry::angry: w sumie on prawie codzienie niewiele je i pije i ciagle taki chudzielec z niego, nawet 10 kg nie wazy :szok::szok::szok:.
Rano i przed snem 210 mleka, jakis deserek czy owoc ok 10, szklanka obiadku ok 14 i jakies danio albo jogurt ok 17 i to wszystko :szok:. Czasem jakas kanpake zje, albo bulke sucha bo lubi jak mu dam cala do reki do obgryzania. Do tego kilka chrupek w ciagu dnia. Wydaje mi sie ze to niewiele :no: ale moze taki jego urok

I tyle bo pozno i lece sie myc, oze jeszcze zajrze do Was juz z lozeczka.

A i powiem Wam ze dzis R odebral komode co zamawialam do salonu i juz ja zlozyl i stoi wreszcie nie widac tych kabli od TV i DVD i mam 5 polek i jedna szuflade. W sobote sobie w niej posciel poukladam i obrusy bo mi sie gniota jujz w innej szafce.

lece sie myc paaaaa

Jutrzenka myj sie czyscioszku ;-):-p

Stefanka :-D no "potomka" a nie "podomka" :-D:-D:-D podomka to taki fartuch zamiast ubrania do chcodzenia po chupie... :-D:-D:-D trzeba sie naglowkowac jak sie podomka przeczyta :-D

Kasiamaj... nie smutaj sie juz... kurcze ja to mam jeszcze dwoch dziadkow i dwie babcie... ;-) mlode towarzystwo. a ja najstarsza wnuczka jestem :-)

Ostatnia edycja:
_Paula-ja też najstarsza! :tak::tak::tak:-tylko że ta moja babcia co taka bidulka to miała póżno mojego tatę-bo mieli jakieś problemy-ona nie mogła zajść....więc babcia urodziła tatę dużo po 30-stce.

Jutrzenko-u nas też blokada na jedzenie-już nie wiem co Kubie dawać jeść? obiady to jeszcze jako tako-ale śniadanie -KOSZMAR!!!

aa...dzwoniła dziś do mnie babka z tej Ameryki-gdzie mają Kubciowi testy alergiczne robić mieliśmy jechać 9-kwietnia
a przerzucili nas na 6-ego bo mówiła że na 9 mają 18 dzieciaczków i by za długo trwalo jak wszyscy mamy być na 8rano. a tak na 6-ego jest tylko 5 maluchów.może to i dibrze szybciej sie dowiemy o co kaman???

odebrałam dziś wyniki posiewu moczu Kuby-wynik jałowy!!!!

mam jeszcze pytanie-czy któraś z Was miała krem barierowy z emolium???
ja kupiłam ale nie wiem jak on działałby na te jego suche placki???

Kasiamaj ja nie mam takiego kremu ale w jakis sie musze zaopatrzec bo julka ma te krostki na policzkach caly czas, al od tego unibasis ma uczuleni chyba... taki czerwony placek jej sie robi w miejscu posmarowania...

Ide robic D zapiekanke bo wraca z pracy ;-)

Do jutraaa.... :-):-):-)

reklama
Paula-pa pa -ja już długo smaruję tym unibasisem i babka poleciła mi coś zmienić na jakiś czas....no to kupiłam ten barierowy-niby on na AZS i inne suche pioruństwa???????

Do góry