Dobry wieczór
Kurcze Dziewczyny, żywcem nie mam kiedy do Was zaglądać, a tak za Wami tęsknię:-(
Wiktor robi się coraz bardziej absorbujący, wszędzie włazi, wszystko ściąga, trzeba mieć oczy wokół głowy ... także jak on nie śpi to nawet kompa nie włączam, no a wieczorami po prostu padam na pysk
.
Do tego dochodzą wieczorne przeboje z karmieniem ... (Sylwia ja też mam niejadka
) ... wczoraj to już się popłakałam bo latałam za nim po całym mieszkaniu, żeby choć trochę kaszki zjadł, bo wiem, że jak nie zje będzie się w nocy budził milion razy i darł wniebogłosy ... a wolałabym, żeby nie przywykł do nocnego jedzenia
.
Ataata super robisz te aukcje! Nie dziwne, że tylu chętnych masz:-). Sama bym się chętnie nauczyła, bo z takiej obróbki to ja noga jestem, a też trochę mam do sprzedania;-) ... tylko, że czasu brakuje
Viki gratuluję wydanego tomiku
Co do spotkania w Krakowie to bardzo chętnie ... tyle, że w sobotę to ja niestety jestem uzależniona od tego, kiedy wróci Ł:-(
A wogóle to prawdę mówiąc też mam doła ...
... szlag mnie trafia, bo przez ten pierd ... kryzys czy coś tam, Ł pracuje po dwa tygodnie w miesiącu, i tak cholernie się zrobiło krucho z kasą, że zaczynam się denerwować, a nie lubię jak mi oszczędności na czarną godzinę topnieją:-(. Nic specjalnego nie kupujemy, chcielibyśmy zmienić mieszkanie na większe, ale po prostu ... nie ma za co

...
Ale marudzę ... idę ... papa ...
Kurcze Dziewczyny, żywcem nie mam kiedy do Was zaglądać, a tak za Wami tęsknię:-(
Wiktor robi się coraz bardziej absorbujący, wszędzie włazi, wszystko ściąga, trzeba mieć oczy wokół głowy ... także jak on nie śpi to nawet kompa nie włączam, no a wieczorami po prostu padam na pysk

Do tego dochodzą wieczorne przeboje z karmieniem ... (Sylwia ja też mam niejadka

Ataata super robisz te aukcje! Nie dziwne, że tylu chętnych masz:-). Sama bym się chętnie nauczyła, bo z takiej obróbki to ja noga jestem, a też trochę mam do sprzedania;-) ... tylko, że czasu brakuje

Viki gratuluję wydanego tomiku
A wogóle to prawdę mówiąc też mam doła ...

Ale marudzę ... idę ... papa ...