• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aga- kochana jesteś. Jako jedyna o mnie pamięta. Reszta to nic :-(:-(:-( A z tą pracą licencjacką to się faktycznie wkopałaś. A temat chociaż jakiś przystępny?
Ataata - super robisz te stronki na allegro. Od razu kupować się chce. Też bym tak chciała umieć, ale na htmlu w ogóle się nie znam, mimo że kiedyś miałam jakiś kurs.
Grzechotka, daj namiary na swoje przedmioty, które sprzedajesz. Może coś od ciebie kupię:-) Dobrze, że Kubuś już się lepiej czuje.:tak::tak::tak:
Paula, szkoda nawet :-(:-(:-(:-(
Jutrzenka, biedna ta koleżanka. Czytałam kiedyś o tej chorobie, brrrr
Viki, gratulacje z okazji ukazania się tomiku. Oczywiście z autografem bym chciała kupić:-D:-D:-DNo i fajnie, że znaleźliście opiekunkę.Super:tak:
Sylwia, ja też można powiedzieć mam niejadka w domu. Dziś nie zjadł np. śniadania. I często tak jest, że nie chce jeść, a w żłobku podobno wszystko wcina, hmmmm
Kacha, a nad czym tak pracujesz?
No i to tyle. Nie pamiętam co miałam napisać - starość nie radość. Resztę babeczek pozdrawiam:)

Co do tuszów, to ja używam Max Factor 2000kcal. Fajny. Kiedyś więcej się malowałam, a teraz często gęsto nie. Także tusze u mnie leżą i usychają.

Asia ale ja mam nadzieje ze w weekend odpoczne i wpadne na jakies super rozwiazanie wszystkich komplikacji...ehhhhhhh narazie mam wrazenie ze zdechne marnie hehhe

kurcze chetnie bym kupila Gai juz duze lozko ale ona tak sie rzuca po lozeczku ze na 100 by spadla mimo ochrony :(( a tak mi sie podoba takie biale lozko z Ikea z baldachimem takim slodkim...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry