reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj udanego wypoczynku :-):-):-) A ja czekam na kocyki które będą w biedronie od 9.04 :-) takie śliczne i milusie... Moja mama niedawno w Lidl-u taki kupiła siostrze. boski jest... ;-):-) A ze dwa sobie kupię chyba...:tak:

Elcia śliczny pościk :-D:-D:-D Już się nie muszę na biurku układać :-D:-D:-D
DZIĘKUJĘ!!! :-D:-D

Asia jak było? :-p;-) a z tymi lekarzami to tak jest... :wściekła/y: No i nie za dobrze że to taki gęsty zatokowy. Szkoda dziecka... No i od przewlekłego kataru czasem zapalenie ucha może się zrobić... :zawstydzona/y:

Kata co za baba... :no: mi kiedyś się tak jechowe do drzwi dobijały... :angry: i też się młoda obudziła... ;-)

reklama
No potomka wykąpana i szaleje... :-D:-D:-D ale ona pocieszna... :-D:-D:-D idę się kokosić z moją najukochańszą... ;-)

Ooo i "Na dobre i na złe" oglądnę... nic innego nie ma, jak co piątek... :baffled:;-)

kasia ale ci zazdroszczę :-( ale tak pozytywnie co by wam się wypadzik udał :tak:;-) wracaj cała i zdrowa i może w dwupaku :-);-)
asia a to farciara z ciebie :-p
paula ja się wycwaniłam i t. zrobił mi sznurek do dzwonka, który go wyłącza :-D ale kartkę mam on-off bo nigdy nie wiedziałam czy włączony :-D a patrz! i tak pukają jełopy jedne :wściekła/y:

chciałam przypomnieć moje drogie, że jutro przestawiamy zegareczki z soboty na niedzielę i właśnie sobie uświadomiłam, że moje dziecko będzie chadzało spać o 22 :baffled:

paula ale będę jeszcze dłużej czekać na drzemkę młodej :baffled::-)

matko t. znowu w stresie bo paszczak się w kąpieli nadyma :szok: wczoraj się udało ale walnęła kupę po :-D
ups! poszło :-D słyszę tylko t. "o matko! pływa" :-D:-D:-D

EDIT: elcia miałaś go ustawiać :-D chyba, że to pierwszy krok ;-)

Kata:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a co do T to go ustawiam hihi wczoraj było zbierz zabawki bo trzeba odkurzyc i ....
no oczywiscie pozbierał i o dziwo odkurzył hihihi jutro zmywanie naczyn a podłogi w poniedziałek bo dzis sama zmyłam :)

Ostatnia edycja:
Katato juz jutro? ta zmiana? dzieki:tak:
oj Ela,Ela....biedny Tomeczek...hhihihi
Paula to smacznego!:-)
Asia a moze Ty ucieklas od dentysty?hihi

reklama
Do góry