reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja tylko na chwile bo padam, do 20 z minutami siedzieli R brat z rodzina i moja siostra z dziecmi, potem R brat poszedl a moja siostra poszle przed 22. Pogadalismy posmielismy sie, wypilismy szampana i bylo fanie :-)

nie nadrobie bo oczy mi sie kleja, zycze dobrej nocki i do jutra moje kochaniutkie :tak::tak::tak:

dziewczynki ja sie witam dzis pierwsza

wlasnie czekam na nieszczesnego hydraulika

asiacur przez tego mojego diabolka to ja juz dzis zmywalam podloge po tym jak wczoraj wszystko posprzatalam, ale ja mam biale plytki w kuchni i salonie i wystarczy ze je ciasteczko albo kanapke i zaraz jest od nowa burdel, a uwierz mi ze on jest zdolny w 10 minut zrobic taki sam bajzel jak byl przed sprzataniem

u nas pogoda jak zawsze piekna, wlasnie konczy mi sie pranie prac, ale nie wiem czy damy rade isc na spacer bo nie wiem ile temu hydraulikowi zejdzie

na razie uciekam pomyc garki po sniadanku do pozniej

edit: o nie paula mnie wyprzedzila ale tylko dlatego ze napisala tylko dwa zdania a ja cale wypracowanie :)

reklama
To ja będę trzecia.

Mam dla Was zagadkę. Jest to pytanie, które zadał mi kilka dni temu Staś. Mnie się naszczęście udało na nie odpowiedzieć. Ciekawe która z Was wpadnie na odpowiedź. Jak nazywa się książe papiernik?

Do góry