reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny!!!!

właśnie rozmawiałam z ewą 79.

jadąc z mężem mieli wypadek samochodowy - na skrzyzowaniu wjechał w nich jakiś koleś.
Ewa jest w szpitalu na patologii ciązy, leży pod kroplówką ponieważ ma skurcze:-(
łozysko niby ok - nie odkleja się ale Ewa jest bardzo przestraszona i przerażona.

TRZYMAJMY KCIUKI ZA EWCIE I JEJ ADASIA!!!!

jeśli się czegos dowiem, dam wam znac

reklama
O kurcze!!! Nie no na pewno będzie dobrze, najważniejsze, że jest pod opieką lekarzy...
Trzymamy mocno kciuki, musi byc dobrze!!!!!

Dzięki za informacje Viki.

Matko boska :szok: wchodze i takie przykre wieści...:-:)-:)-(
Ewuś trzymaj sie, będzie wszystko dobrze.... MUSI BYC!!!!

viki jak bedziesz rozmawiać z Ewą to pozdrów ją bardzo gorąco odemnie i przekaż jakieś dobre słówko... myślimy o niej i wierzymy, że będzie wszystko w porządku...
No i jak sie dowiesz czegoś to pisz do nas na bieżąco...

o jejku al szok. cos strasznego. trzymam kciuki za Ewe i Adasia....musi byc dobrze i bedzie dobrze.
Viki...pozdrow Ewei napisz od nasz wszystkich cos cieplego i niech dzielnie sie trzyma

jak bedziesz miala wiesci to pisz

TRZYMAMY KCIUKASY

Cholercia wpadlam dla odprezenia na forum a tu takie straszne wiesci.:no::-(
Viki koniecznie pisz co u Ewy i wyslij jej od nas moc caluskow i usciskow.Napewno bedzie wszystko dobrze ale biedna sie nerwow naje.

Jejku, ale niedobra wiadomosc!:-( Dobrze chociaz, ze Ewcia i Adas sa pod z pewnoscia dobra opieka. Badzmy dobrej mysli i oby szybko i szczzesliwie wrocili do domku.

reklama
Ja tez sie witam.

Viki jakieś wieści od Ewci może masz?? Co u nich, jak sie czują z Adasiem??

Ja byłam własnie u lekarza, przed chwilą wróciłam.... ide cherbate zrobić i opisze na odpowiednim wątku....
Dostałam skierowanie do szpitala...:-( ale niewiem jeszcze czy pójde...:no::-(

Do góry