reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej!
Na zlocie faktycznie było super.
Najlepszy to był mój Fifek jak podżerał wszystkim jedzenie, jakbym mu w domu nic nie dawała.
A dzieciaki super :-):-):-)

Kata, masz rację. Ukatrup go, a co ;)))

reklama
elo elo brygado:)
i ja sie witam ale zaraz zmykam :) główka mnie boli:) ale zeby nie było napewno nie od procentów tylko od słonca my jachalismy 4 h i taki skwar
a jak było hmmmm a wiec
moje kolezanki drogie wszystko wam opisze szczegółowo
po pierwsze było boooosko naprawde bosko na poczatku wiadomo kazdy cipciunkie zestresowany ale szybko nam mineło:)
okazało sie ze słynna podrywaczka wszystkich mezów SZ JUTRZENKA to wcale nie podrywaczka tylko to DOTAAAAAA wszystkich podrywała hihihihi no nigdy by nikt nie pomyslał o niej takie rzeczy ale tak było :)
i dalej jak pisała Paula
grilek kiełbaski soczki i td
potem dzieciaczki poszły spac tylko Jula z Oliwka tancowały do baaardzo pózna ale Oliwka padła a Julcia dalej buszowała i potem padła i zeby nam nie było smutno to Marcelek wstał i nas rozbawiał hihihihihihi
a panowie swietnie sie spisali bawili dzieci i sami tez sie dobrze bawili hihihihihih teraz to oni beda chcieli zlotów a nie my hihihihihi
kwatwry takie wrrrr ale szło przezyc przynajmniej Sylwia z Viki zdobyły nowa przyjaciólke hihihihih

Asia no przyznaj się że Fifi nic nie jadł żeby na zlocie nadrobić... :-D

Kata mąż spał na łóżku obok. Mieliśmy pokój z osobnymi tapczanami.

Kasiamaj nie zmarzła bo Julcię przytuliłam, a stary się obudził z katarem :-D:-p
No ale spaliśmy w ciuchach i pod kołdrą... brrr...:baffled::-D

o własnie Asia głodzi Filipa w domu to sie chłopak najadł troszke hihihihihihihihihihihihih
asia hihihihihihihihi

Paula, Elcia, no wiecie jak to jest... W domu się nie przelewa, to Filip choć trochę podjadł na zlocie ;-);-);-):-p:-p:-p:-p
A kwatery to fakt - niewarte swojej ceny:no::no::no::no:

hej

melduje sie i ja :tak::tak::tak::tak:

Zlocik oczywiscie super, no poza hotelem bo slowo hotel bylo mocno przesadzone :no::no::no::no:, warunki do bani ale na jedna noc moglo byc.

My co prawda mielismy uwiazanego Kube u nogi :crazy::crazy::crazy: bo on jakis dziki normalnie, wcale sie tego po nim nie spodziewalam bo on taki cwaniak w domu :eek::eek: a tam bal sie wszystkich i wcale nie chcial do dzieci tylko do nas i plakal jak inne plakalo ale piszczalo, normalnie cyrk na kolkach z tym moim synem :szok::szok::szok:. W koncu jak sie po 20 przelamal to sie przewrocil i ma kuku i tez byl placz i koniec zabawy :crazy::crazy:. Ale inne maluchy super sie dogadywaly, bawily sie, braly nie swoje picia, i takie rozne :-D:-D:-D:-D.

Po prost super, ja sie pisze na bank na nastepny raz :tak::tak::tak:

A i panowie tez sie spoko dogadywali i goscili sie lepiej niz mamusie ;-);-):-D:-D:-D.
Ogolnie fajowo :tak::tak:

Jutrzenka ja też jak najbardziej na następny zlot się piszę... D na pewno też :-D:-D:-D

Tak w ogóle to panowie chyba się przymierzają żeby lukać na bb :laugh2::laugh2::laugh2: to podsłuchane więc ściśle tajne :-D:-D:-D

Asia :-p:-D

Elcia-a co to za przyjaciółka?
Paula-koszmar!!!!:no::szok:-w ubraniach i pod kołdrą:baffled: a staremu:laugh2::-p daj ACATAR ZATOKI-ja właśnie się faszeruję :-D
Jutrzenka-bo Kubuś taki kochany wspierał płaczem resztę poszkodowanych-co do śmiałości to przy nast.spotkaniu się tak rozkręci że sama będziesz w szoku:-p
Asia-z tym męskim wątkiem -to by było :laugh2:-jeszcze doszłoby do tego że my nie miałybyśmy dojścia do komputerków.:laugh2:-tak by się panowie rozkręcili.
Dotka-to z Ciebie taka podrywaczka :szok:???-co one tu piszą??:laugh2:;-)

reklama
Do góry