reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula a te namiociki w stonce:-D:-D sa tak??? tez musze zakupic przayda sie do chorwacji na plażę

dziewczyny no to załatwione ja osobiście sprawdze czy sa myszy hehheeh a miejsce jest super to jest w lesie obok jest [plac zabaw i jeziorko knajpki ścieżki rowerowe plaża no kapać to sie tam nie polecam ale zawsze można na ręczniczku posiedzieć a sam hotel to nie wiem ale jak juz bedziemy cos organizowac to sie pójdzie i dokładnie sprawdzi dokładnie :-D:-D

a my rozpoczynamy batalię z nocnikiem od nowa wczoraj robił kupala do nocnika ale tak robił po troszku pokazywał kazał mi chodzic do łazienki i wyrzucac żeby mogł wode spuszczeć a potem znowu siadał znowu troche i tak 5 razy:-D:-D dzis tylko siku raz więcej nie chiał i uciekał chyba musze mu terowe pieluchy zakładac tylko teściowa musi mi pokazać jak je zakładać :-D:-D

u nas słonko my juz po zakupach teraz mały śpi a ja hmmmmmmmmmm

chyba prasowac idę bleeee:baffled::-D

reklama
hej bitki! :-)
paula rowerek mamy taki sam tylko inny kolor no i namiot też :-D który kupiłaś? kinia ma z tygryskiem (my płaciliśmy w zwykłym zabawkowym sklepie 24 zeta ;-))
trza było tapczany złączyć :-p
grzechotka wytrwałości w odpieluszaniu! ta miejscowość to niedaleko łodzi? ;-)
kasia oby kubiemu tak zostało :tak: a jak tam piersi? lżej?
aga niech to choróbsko w końcu cię nie męczy :-(

byliśmy tradycyjnie 2 godzinki na placu, potem jeszcze pojeździła trochę wózeczkiem z lalą przed blokiem i sama zawołała am i lulu :-) kurde z moim dzieckiem w końcu idzie się dogadać! :-)

dziewczyny jak reagujecie gdy inne dzieci wyrywają waszemu zabawki?
zauważyłam, że młoda już zaczyna się uczyć tych zachowań i albo nie daje albo bierze od innych. tłumaczę albo daję coś w zamian wtedy skutkuje bo na siłę nic nie daje więc nawet nie próbuję...;-)
raz podbiegła do niej taka dziewczynka i zaczęła jej wyrywać swój wózeczek, którym kinia chciała się pobawić. a sama miała innej dziewczynki. moje dziecko wystraszone nie wiedziało co się dzieje i zaczęła płakać :szok: jej mama starała się tłumaczyć (dziewczynka miała 2 latka) ale nic to...
kurde moje dziecko ze wszystkimi się chętnie dzieli ale to się zmienia przez starszaków :baffled: na razie tylko reaguje krzykiem bo się sama nie obroni - za malutka...

Dzień dobry.
Wpadłam się tylko przywitać i zameldować że żyjemy.
Cieszę się bardzo że zlocik się udał - zresztą jak mogłoby być inaczej ;-);-).
Mnie w weekend na BB nie było bo postanowiliśmy wykorzystać super pogodę i od piątku popołudnia robiliśmy sobie w trójeczkę wypady. Dobrze nam to zrobiło. Dawno nie spędzaliśmy razem czasu i chyba stąd te nieporozumienia między nami. Teraz już jest dobrze - oby jak najdłużej.
Na razie zmykam, bo trzeba obiadek szykować.
Całuski i do szybkiego...

Załączniki

• P4263590.jpg
    P4263590.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 26
  • P4193488.jpg
    P4193488.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 31
kata arturówek jest w łodzi to park las który sie tak nazywa z jednej strony jest las łagiewniki a z drugiej arturówek

to może mały zjazd choc namiastka w weekend majowy z viki w artórówku co kata???masz niedaleko przecież a w sumie to ja tak za viki gadam co vikuś ???:-D:-D:-D

tam mozna grila swojego zabrac i usiąśc na trawce i grilika zjeść

Hej!
Proza życia się zaczęł - PRACA!!!, bleeee
A w weekend było tak fajnie...
Tak poza tym to nie mam co pisać.
Grzechotka, poprasowałaś? Może podskoczysz do mnie teraz, co?;-)
Paula, ale Jula ma super sprzęcicho :-)
Kata, moje dziecko reaguje podobnie. Płacze jak mu się coś wyrywa, ale chętnie idzie na wymianę. Chyba, że coś mu się strasznie spodoba (jak piłka na zlocie) to nie da się przekonać. Też mu tłumaczę i się podzieli jak chce. Nie chcę, żeby był chytrusem i złośnikiem, ale zobaczymy co z tego wyjdzie, tzn. z mojego wychowywania.

ja jestem-Jutrzenko......:tak::tak::tak:
ale na chwilkę idę poczytać co było jak mnie nie było :-D
no to juz poczytałam -i...sama zostałam!!!
my dopiero co z dworu wróciliśmy-sąsiedzi zaprosili nas na ciasto pod wiatą-było miło.

Baśka-fajnie że już doszliście do porozumienia,takie wypady dobrze robią jak się nuda i codzienność wkrada za mocno do związku.
Kata-no mam nadzieję że zostanie.cycki-hmm-było dobrze jak zdjełam bandaże-tak ze 3 dni,nic nie przybierało a teraz czuję że znów napływa-może to ma znaczenie to moje picie???-ilość płynów?-pewnie też.co do zabawek-to u nas jest tak że sąsiad (młody) ma na dworze pod wiatą swoje zabawki,Kuba dobrze wie że ona tam stoją-jak wychodzimy na dwór to od razu leci i woła buuu-pokazując na samochody Pawełka.dobrze że on już duży chłopak i mu daje się bawić-ale nie wiem jak Kuba zareaguje na inne dzieci i ich zabawki-też sie tego obawiam!!!! a z odbieraniem mu zabawek -to jest tak samo -czyli -płacz!!!
Aga-zdrowiej-no i trzymam kciuki za pozytywną wiadomość dla Twojego M.
Paula-wygoń starego od kompa-jak chory to do wyrka niech idzie.
Grzechotko-a gdzie jest ten hotel dokładnie-w tym parku???mam jeszcze pytanie do Ciebie-odnośnie kremu do twarzy dla maluchów-czym smarujesz bużkę Kubusiowi jak idziecie na dwór?-jak on ma też takie problemy z policzkami-jak mój Kubuś.
Weroniczko-no właśnie jak po chrzcinach?
Dota-co u Was?

Ostatnia edycja:
I ja jestem:-):-):-):tak::tak::tak:

Kurcze przespałam całe popołudnie i teraz jakaś taka zamulona jestem...hihi:-D
No to i ja dołącze do Kasi i poczytam co u Was baby;-)
cmok!

ps. Marysia w ciazy....o matko....pogłupieli całkiem....

reklama
Do góry