reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
pierwsza haha

jestem załamana bo jednak kiecka nie pasuje eee żle w niej wygladam bo ma za dużo materiału i jutro jeszcze spróbuję ja przerobić zła jestem strasznie
wczoraj zakupiłam nastepna ale tym razem za 26 zł hehheeh nie wiem w czym ja pójdę na to wesele :baffled::baffled::baffled::baffled::no::no::no::no:

a dla reszty moich ulubionych kolezanek ( z pewnymi wyjatkami ) cukiereczki i ciasteczkaaaaa
czy mialam cos napisac dla kogos ?? jak tak to prosze mnie przywolac do porzadku hehhe

hmmmm czyzby to do mnie ????? no chyba bo juz do mnie nic sie nie odzywasz:(
tylko nie rozumiem dlaczego:(:-(

GRZECHOTKA tak tak tak:)

reklama
dzien dobry laseczki:-):-):-)

Ale u nas dzis ladny dzien....tralalalaa...ja juz po sniadanku, posprzatalam sobie...tyle to moje cudo jeszcze spi....ale nie narzekam niech się chłopak wyspi-ostatnio spi do 9:00
(grzeczny chlopiec:tak:)

Grzechotka,Ela hejka:-);-)

Majoszka moja kochana mialam Ci odpowiedziec:tak,tak...hihihi;-):cool2:
Aga haloooo:-)

idę troszke poczytać gazetki....milego dnia!!!:-):-):-)
Smiley-IPB-283.gif

Do góry