reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia ja w myślach wołałam Cię w każdej minucie;-):-):tak:
Co się z Wami działo tak długo???

Stefanka może to z tęsknoty za mną:confused:

Widzieliście film "zupełnie jak miłosc"??? Fajny:tak: Ja właśnie męczę jedną piosenkę z tego filmu "if you live me now"
Zaśpiewam Wam ok??
uuuuuuu noł, bejbi plis dont goł, lalalalalalala:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No oczywiście Stefanka, że kokietuję ;-) Musze się jakoś przypomnieć i wzbudzić poczucie winy. A koleżankom to by się porządna resocjalizacja przydała, hehehe.
U mnie różnie - raz lepiej, raz gorzej. Mało czasu na wszystko i generalnie nie ma o czym pisać. Fifek nie jest zdrowy w 100%, ale to już norma.

a widzisz kasia to ja mam tak samo !! a teraz mam te spiralos i mialo to pomoc w modre jeza! a tu mnie boliiii...
sylwiaaa ja sobie ciebie dokladnie obejrzalam na zdjeciach ze zlotu i jutrzenke tez !! obgadalam z kolezankami wady i zalety :))

Sylwia-cudnie śpiewasz...........:-D:-D:-D to ja potańczę
avakava%20%2860%29.gif

a jeszcze coś dla zbereźniaków naszych.......
113179_100.jpg
majtki męskie na szelkach...

Hej wieczorową porą...

Nadrobiłam te kilkanaście stron i padam... No właśnie kto wam dzieci chowa???? :-p

Żartuję oczywiście...

Ja dziś troszkę popracowałam, Julka łobuz daje w kość zwłaszcza po drzemkach... :zawstydzona/y: budzi się z takim rykiem że dziś ją zostawiłam i 40 minut darła się w niebogłosy... :szok::-( nie wiem co jej było... potem ją potuliłam i przeszło... :zawstydzona/y: a tak to nawet dotknąć się nie dawała to dałam se spokój...

Flipsów smakowych jeszcze nie próbowałam ale chyba spróbuję... ;-)

Po schodach biega jak szalona... :baffled: czasem normalnie wchodzi a czasem na czterech łapach...
Schodzi tyłem albo za rękę... ;-)

Zakazy są zachętą do psocenia... jak to się mówi? "Żywe srebro..." :tak::sorry2:

Co tam jeszcze?

Asia :-)

Dla wszystkich cmoki... :-p

reklama
Do góry