reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia ja sobie codziennie rano obiecuje ze pojde wczesniej spac !! ale niestety hehe nie dotrzymuje sobie slowa !! a wczoraj to wina alex bo czekalam na nia i pozniej po nocy musialam prasowac i pranie wieszac !!

reklama
a moja dopiero idzie sie kapac :) spała sobie do 16,15 i potem bylismy na spacerku we 3:)
ale było miło
samoloty latały a mała w siódmym niebie hihihih
miłekj nocki lalunie

a ja w drodze powrotnej do domu wypiłam Karmi i zjadłam loda-teraz też bym coś wszamała :tak::tak:
młody już zasypia
a ja sie cieszę że wszystko poszło z J wynikami ok.
może zrobimy sobie małe święto...???

hej- a ja druga:-)
jak nocka wam minęła?
nie popisałyście się wczoraj:no: a myślałam że będę mieć z rana lekturę- jestem rozczarowana :no:;-):-D ale wszystko do nadrobienia

dziś miałam pobudkę 4.20:szok: ale mały zasnął i ja też i nie słyszałam budzika, zaspałam do pracy:szok: ale dużo się nie spóźniłam:-)

asia- a co piszesz bo chyba nie jestem w temacie?

reklama
trzecia :-D
się witam....
i o zdrówko wszystkie pytam :tak:;-)

u nas też pobudki w nocy-i końcowy efekt-Kuba wstał 5:40 :szok:-kiedy on będzie wstawał o jakiejś normalnej godzinie????

zaraz mykamy na śniadanko a później spacerek.....-długiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tak:

miłego dnia dla Was mamuśki.

Do góry