reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć

a mnie też coś bierze, chyba się zaraziłam od Łukasza:baffled:

elcia- ale mieliście przeżycia, biedna Oliwka, i wy strachu się najedliście, oby skończyło się tylko na guzie.
viki- no to fajnie że komunia się udała, i współczuję tych gości, na szczęście nie zostaną u ciebie na zawsze:-D no chyba że im się spodoba w Łodzi:-D
paula- o to sobie pospałyście z Julką, ja tez tak chce:tak:
iza- wpadaj częściej
kasiamaj- różowe hmm, ciekawe jak byś wyglądała:-D:-D
kacha-:-):-):-)trzymam kciuki za was:-):-)

a no właśnie kogo tu dawno nie było- odzywać się
joanna- jak nowa praca, chyba tak cię wciągnęła, że o nas zapomniałaś:-:)-:)-(
monia- co tam u was, znalazł mąż pracę?
magdalenka-:-)
a co z Basią?

reklama
dzien doberek:)
my juz po sniadanku i ja juz prawie ogarnieta i zaraz mykamy na spaceros i do piaskownicow:)
a KASIAMAJ nie robili nam przeswietlenie :( hmmmm dałas nam do myslenia ale tak mysle ze chyba ok bo mała nie płacze i jest wesoła tak jakby nic sie nie stało
do reszty cmok cmok

Hejka.
JA zaraz zmykam na spacer bo muszę iść kupić prezen od teściowej dla Stasia i książkę dla mojej mamusi na jutrzejsze święto. A jutro idę do przedszkola na występ moje syneczka specjalnie dla mamuś. I już na samą myśl o tym kręci mi się łezka w oku ze wzruszenia a co to będzie jutro to się boję pomyśleć:sorry2::sorry2::sorry2:
A wiecie że R ciągle się gniewa na mnie? Chyba liczy na to że to ja go przeproszę:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

paula- oj chciałabym, ale nie mogę teraz iść na zwolnienie:no::no: niestety:no:
weroniczka- ale będziesz mieć fajne święto mamy:tak::tak:
elcia- dobrze że z Oliwką ok:tak:
udanych spacerków

a ja ide do apteki po jakieś leki, bo dziś długi dzień mnie czeka (dopiero o 20 do domu):szok: więc muszę jakoś się trzymać:sorry2:

hej,
mały ma drzemkę, a ja sobie zjem płatki z mlekiem i popiszę i poczytam :-)

kal.aga trzymaj się, mnie kręci w nosie i oczy szczypią ale to przez pyłki, kurcze mam tylko nadzieję, że Marcelek nie będzie tego miał
weroniczka a teściowej nie kupisz książki?:-) ja też muszę coś wymyślić dla mam bo Darek wcale się tym nie zajmuje, ale na imieniny, które były 15 już kupiłam ciśnieniomierz i w weekend jedziemy z zaległością to może za jednym razem :-D:-D
elcia cieszę się, że mała wesoła i wszystko dobrze:tak:
paula ja Ci tu posmęcę jak Cię oczy poszczypią, pewnie nie masz żadnego uczulenia Ty szczęściaro!! a może byłaś w grójcu wczoraj na tym święcie sadowników:-D musimy wymienić się n, bo wczoraj miałam chęć zadzwonić i zwerbować Cię na karuzelę, ale niestety nie spisałam na zlocie żadnych numerków
dla reszty cmoki

Już wróciłam.
Terza jak tylko nakarmię Małgosię idę sadzić zioła w doniczkach:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Udało mi się kupić i piórnik dla Stasia i książkę dla mamy. Iza a dla teściowej nie kupuję książki bo nie wiem jaką. Jej kupię czekolodki albo kawę. Ona od nas nie chce dostawać prezentów bo jak mówi ona już wszystko ma a my potrzebujemy pieniędzy. Tak więc zawsze kupujemy jej właśnie czekoladki lub kawę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: A moja mam jest wielbicielką Szymona Hołowni więc jej kupiłam książkę jego autorstwa:tak::tak::tak::tak:

reklama
hej babulki
my już po spacerku-teraz obiadek gotujemy!!!
po obiedzie jedziemy zrywać konwalie
ja też widzę że kilka dziewczyn już tu nie zagląda????-czemu???
Elcia-napisałam tak bo to chyba powinni zrobić???nie znam się.....
nasz Kuba wtedy nie stracił przytomności i miał robione RTG -lekarz z poradni chirurgicznej kazał zrobić.-dobrze że już jest ok z Oliwką.
Aga-:tak:dzięki.:tak:

Do góry