reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanko-powiem tak....ja raczej z tych czyścioszków jestem...więc nici z klubu śmierdziuszków :tak::-p-ale jeśli chcesz to mogę Ci dopingować!!!:tak::tak::tak:-żebyś wytrwała w postanowieniach....;-):-D:-D

kurcze ale piszą o tym kleszczowym zapaleniu opon mózgowych......

kasia jak jestes z czyscioszkow to nie masz czym sie cieszyc, zreszta kazdy tak mowi a raz na tydzien sie kapie hehehe

witam sie i ja

niedawno dotarlam do domu, bylam w sklepie chcialam sobie buty kupic jakies na wesele ale nie maja nigdzie 35 :angry::angry::angry: takich jakbym chciala tylko jakies resztki :angry::angry::angry:
potem do 20:30 bylam u siostry, pozniej pojechalam na depilacje brwii i zladalam po 21:-):-)
w czwartek ide na depilacje woskiem i strasznie sie boje :no::no::no::no:, bardzo chce ale nie wiem czy dam rade, napewno chce pachy, jak dam rade to jeszce nogi i ewentalnie bikini ale watpie czy sie odwaze :baffled::baffled::baffled:

Monia kurde wspolczuje, oby maz jak najszybciej cos znalazl :tak::tak:

i nie wiem co jeszcze, a co u Was?

jutrzenka ja chodze na komplet i zyje hehe wieszz ale ja mam takie normalne wloski hehe jedyna wada ze jak chodze regularnie to wlosy mi zaczynaja wrastac :(
kasia no wlasnie pisze ze kazdy tak mowi !!

Stefcia przy depilatorze tez tak jest i ja kurde walcze golarka ale dzien dwa i juz czarne kropki widacz, najgorzej pachy mnie flustruja :wściekła/y::wściekła/y:, ale mam podobno malo tych wlosow i powinno byc odbrze a ja sie boje jak mala dzidzia :confused::confused::confused:

reklama
Jutrzenko-nie pomogę...ja sama się "odwłosiam" :-D:-D:-Dno ale może skoro Stefanka się nie myje- to może Ty się nie depiluj???-to też pomysł jakiś...:-p-po co się na ból narażać...:-D;-)
Stefanka-nasza coś dziś bojowa...:tak::-D
Monia-życzę żeby się poukładało

Do góry