reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia tak myślę że to wielce prawdopodobne że to po szczepieniu. Szczepionki są mocno naładowane między innymi rtęcią, która jak wiadomo jest toksyczna dla organizmu i tak naprawdę skutki uboczne szczepień mogą być widoczne nie tylko zaraz po szczepieniu:no::no::no::no: Z tym że wielu " zwykłych" lekarzy nie mówi o tym głośno i dlatego też żaden lekarz nie podpisze Ci dokumentu że ponosi odpowiedzialność za ewentualne skutki uboczne szczepień które są obowiązkowe ( a ty np. nie chcesz szczepić to sąd Cię zmusi do tego:crazy::crazy::crazy: ).

reklama
witam

ja na chwilke tylko bo nie mam na nic czasu, mam podwojne zastępstwo w tym tygodniu wiec roboty do cholery

Wczorja dostalam bukiecik od Kubusia (hehe raczej od R ale co tam). poem do prawie 10 bylismy na grillu bo robilismy go z R bracmi dla jego rodzicow :tak:

Asia nie mam pojecia, ale zycze aby to sie nie powtorzylo

Co do chrztu to u nas tez od chrzestnej ubranko, obrazek srebrny i kasa a od chrzestnego kasa. Ja z kolei nie jestem zwolenniczka prezentow bo ile mozna ich kupowac w danym momencie, ja mialam duzo osob bo duza rodzina i zebralam bardzo duzo kasy wiec nie wyobrazam sobie co moglabym kupic kubie za te pieniadze :no::no::no: zwlaszcza ze on hustawke, lezaczek, krzeselko, i inne rzeczy mial wiec dla mnie to bylby problem jakbym miala powiedziec co mu kupic :no::no::no::no:.
Co do kwoty jaka aie daje to pewnie na ile kogo stac, u nas 300 bylo najmniejsza kwota od jedenej rodziny ale to wzystko zalezy, ostatniio od znajomych slychalam ze na komunie to i 100 zl dawali

i tyle bo robota mnie zasypie :angry::angry::angry:

Jutrzenka to nieźle masz roboty... współczuję... :sorry:;-)

Asia może to faktycznie od zębów... obserwuj Filipka i jak coś to do lekarza... :tak:

Weroniczka sam Staś robił ten naszyjnik? Czekamy na fotki :-):tak:

Alex Tobie też miłego dnia... :-)

Sylwia dobrze mieć pomoc... ;-):-)

Tak apropos prezentów to ja też uważam, że dawanie kasy to nic złego:no: Np. Marcel to ma wszystko i nawet zabroniłam mojej mamie kupowac prezentu z okazji dnia dziecka. Już prędzej może wziąc go gdzieś z tej okazji na kulki albo w jakieś inne fajne miejsce:sorry:
A jeśli chodzi o kasę przy większych okazjach to np jak uzbiera sie większa kwota rodzice mogą kupic mebelki do pokoju dla dziecka więc kasa też jest dobra;-)

Hej Laseczki :-)
U nas pogoda do bani, T. chrapie, bo jest po nocce, Oliś szaleje, a ja się nudzę :-( Nawet posprzątać nie mogę, żeby T. nie obudzić :-(
Asiu, też myślę, że to jakieś objawy poszczepienne, ale obserwuj bacznie Filipka, bo niestety często w podobny sposób daje o sobie znać padaczka.

Miłego dnia Laseczki :-)

reklama
Asiu-może to alergia na coś???może boli go brzuszek???-nie dawałaś Filipkowi czegoś nowego???do jedzenia???-wiesz-u Kuby też tak bywało że dzień był ok a w nocy się kręcił wiercił i marudził-był niespokojny....-babka mówiła nam wtedy że to może być reakcja na coś nowego do jedzenia-że wtedy dziecko ma bóle brzucha.......jak dawałam mu przez jaiś czas ACIDILAC to pomagało i noce przesypiał........widzisz viburkol mu pomógł.-my czasem nosimy młodego na rękach brzuszkiem do dołu..żeby się wygazował-jak sobie popierdzi to zasypia od razu,może tu jest problem????co do tej padaczki to kiedyś na wizycie u neurologa mówiłam że Kuba często właśnie się tak budzi w nocy i wierci....ten lekarz też pytał się nas czy w rodzinie nie ma kogś kto choruje na padaczkę......-więc nie wiem!!!??? też mnie wtedy wystraszył!!!-i dał skierowanie na EEG-badanie pracy mózgu podczas snu dziecka.idz do lekarza-zawsze będziesz spokojniejsza.
Weroniczko-załapałam tylko koniec.....39ipół.-jak mówili ....mama Ania,tato Darek...babcia Ania...dziadzio Darek....:-D-i tyle.....:tak:
Kacha-też spotkałam się z tym że lekarz mówił o padaczce....
mieliśmy robione badanie głowy EEg.
Kata-wpadnij czasem i nas poczytać :tak: i coś popisać....bo te książeczki Cię wciągnęły...:-D:-D:-D i już do nas nie zaglądasz.....

dziś dostałam przesyłkę z Allegro-z zabawkami...doszła kosiarka dla Kuby..lalka i garaż (dla kuzynki i kuzyna Kubusia)

Do góry