reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień dobry :)
Korzystając z nieobecności władzy wyższej postanowiłam dziś wpaść wcześniej ;-)
Wczoraj padłam jak i się już się nie zwlekłam...jak zwykle ostatnio. Myślałam najpierw że to jakieś przesilenie wiosenne, ale trwa. Zastanawiam się czy to nie ma związku z tabletkami. Wiecznie przymulona chodzę.
Ale już nie smęcę, życzę miłego dnia i lecę do roboty :)

dzień dobry

my już na nogach uwaga od 4-ej!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:-szkodnik jeden dostał wczoraj od teściów kosiarkę i od rana trajkotał tymi kółkami---myślałam że szału dostanę!!!-wymyślił ktoś terkoczące kółka!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a teraz cwaniak mały siedzi i ciotce albumy ze zdjęciami przegląda~!!!!
a ja gotuję mu zupkę-mama wczoraj przyniosła mu z działki młodziutką marchewkę,koperek.

co tam jeszcze???
Aga-no ja też chciałabym sobie pojechać na takie luksusy.....
dla reszty buziole!!!!!
miłego dnia!!!
no i u nas wreszcie słońce!!!!

ahoj załogo na statku:) hihihih
witam was moje piekne panie:) u nas słonko swieci i mam nadzieje ze tak zostanie:)

u nas przykrycie tez wróg Oliwi nr1 zawsze odkryta a rano wstaje taka zimniutka i juz wszystkiego próbowałam i nic a skarpetki to kiedys sciagała a terza spoko zdarzy jej sie raz na tydzien:)\

hmm co tam jeszcze ???
ASIA niemartw sie jak ty bedziesz nad morzem to daj cyn z toba tez sie chetnie spotkam:)

Witam dziewuszki.

U nas piękna pogoda. Normalnie skwar:sorry::sorry::sorry: Ale to dlatego że skończyłam szyć kurteczkę Małgosi:crazy::crazy::crazy: Zawsze tak jest że jak coś szyję ze względu na pogodę to jak skończę to pogoda się zmienia:eek::eek::eek::eek::eek: Ale pochwalę się Wam kurteczką:tak::tak:

I jeszcze Wam zaprezentuję strój krakowski. Krakowiankę w nim wkleję w przyszłym tygodniu w odpowiednim miejscu:tak::tak::tak:

A tu specjalnie dla Pauli ( bo o to prosiła) zdjęcie Stasiowego tortu ogniska:

Niestety zdjęcie nie wyraźne bo robił R ( kiepsko mu wychodzą zdjęcia tym aparatem) z Małgosią na ręce.

Weroniczko-po prostu rewelacja!!!!!!!!:szok::tak::tak::tak::tak::tak:
talent!!!!!-piękny jest ten strój krakowianki.
tort -pomysłowy.:tak::tak::tak::tak:

o przypomniała mi się muszę poszukać tego torta "babki w bikini" -co mojemu mężowi upiekę teraz na ur.

siedzę z farbą na głowie.......:-p:-p:-p:-p

Kasiamaj koperta dotarła wczoraj do mnie:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja zaraz zbieram się po Stasia do przedszkola. Wczoraj Staś był na sztafecie dookoła bloń krakowskich w rocznicę pierwszej pielgrzymki Jana Pawła 2 do Polski i młody przebiegł 3 km. Myślałam że dziś będzie tak zmęczony ( bo przed biegiem był jeszcze na basenie) że dziś będzie odsypiał i nawet myślałam nad tym żeby go do przedszkola nie posyłać. A ten zbój mały wstał przed 6:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
hej babeczki!
ale się pochmurno zrobiło :sorry: młoda wcześniej dzisiaj wstała i już śpi od godzinki ;-)
weroniczka jestem pełna podziwu! :szok: pięknie to uszyłaś! no i małgosia zawsze będzie miała oryginalne i niepowtarzalne rzeczy :tak:
aga a w jakim ty woj. w ogóle mieszkasz? :-p jak niedaleko to cię odwiedzę ;-)
asia zapisałam sobie ten tytuł :tak:
kasia to kiedy mąż ma urodzinki? jaki ma znak zodiaku? bo mój raczek z 1 lipca ;-) ale ja tortów nie umiem piec buuuu :-( a taka baba w bikini bardzo by mu się spodobała :-p choć pewnie by wolał żebym to ja się przewiązała wstążką na wieczór :-D marzenie ściętej głowy :-D

Do góry