reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ty sie kochana nie denerwuj...bo sama wiesz jaka jestes....w nerwach od razu piwko Ci w głowie,a wiesz,ze w pracy nie wolno!!!:-D:-p:-p

No juz moja śliczna,no juz....bedzie dobrze;-)(buziaki dla R;-))

hehe same zdolne bestie; śpiewaja , szyją, piszą....
A to juz teraz macie spotkanie....ale fajnie. Ale na następne to już pewnie przyjadę sama moim nowiutkim prawkiem (no jak sie odważę :sorry: )
a ja powoli zbieram się do domu do mojego kochanego urwiska
czasami to mam ochotę po przyjściu paść na pysk i odespać te 8h pracy, ale oczywiście nikt mi tego nie umożliwi

łoj nam rano pasuje tak 11, 12 hmmmmm :) no ale jak wam sie nie układa godzina to spotkamy sie innym razem :) no chyba ze bardzo chcecie to przyjazdzajcie hihihihih:) czekam na konkrety:)

hello!!
u nas też ciepło i jeszcze słoneczko świeci:tak:
paula tak skromnie bo mam dużo do nadrobienia:-p:-Da w pracy super przynajmniej mam solarium za darmo na powietrzu:tak::-D
weroniczka ale śliczne ubrana:tak:

Elcia-pisałam że się dostosujemy....:tak:my i tak planujemy być już jutro wieczorkiem-więc nam wszystko jedno...tylko musimy się zgrać-nie wiem czy będę miała możliwość podłączyć się pod internet tam w Gdańsku więc jakoś na tel.będziemy się musiały kontaktować- najlepiej..

odezwę się jeszcze jak położę młodego spać.

Hej Laseczki, u nas też słońce i upał, znowu cały dzień na zakupach i na dworzu spędziłam :-) Tym razem się nie opierdzielałam i przepuściłam na ubrania prawie 200 funtów, ech czasami trzeba się odstresować ;-):-p

Hejka!

Ale miałam dziś dzień!!! :eek: 10 ubijanek truskawek do obrobienia... :szok: rąk nie czuję!!!
ale 20słoików kompotów jest, dwie mega porcje w zamrażarce i największy gar jaki miałam w domu-właśnie kompocik się studzi... aż mi się w oczach mieni od tych truskawek... :eek::rofl2:

Weroniczka ciuszki piękne!!!!!!!

Dziewczynki fajnie że się spotkacie... i to nad morzem... :-) super...

I to chyba tyle bo paluchy mnie bolą... :tak::sorry:

reklama
witka wieczorkiem
mój męż wrócił do domu-my zresztą też ale trochę wcześniej-mieliśmy oberwanie chmury-lało że szok.a ja akurat z Kubciem jechałam do domu.

ale zmęczona jestem-jeszcze czeka mnie pakowanie.-wszystkich po kolei

Paula-to się bidulko narobiłaś-ale za to macie teraz zdrowe soczki,:tak:;-)
a...i jeszcze obiecany syropek dla Grzechotki.:tak:;-)(trochę już ciemno i fotka słaba wyszła-ale chyba widać o co kaman???):-D:-p
syrop.jpg

dobrej nocki kochane
-do jutra wpadnę jeszcze na chwilkę w między czasie ;-)

Do góry